Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Στο 9ο Rapido Molino Rock Festival του Γοργομύλου Πρέβεζας, ''το παιχνίδι παίζεται ακόμα...'' όπως τραγούδησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Το παιχνίδι παίζεται ακόμα...
Δεν ήμουν ποτέ μεγάλος "fan" του Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ίσως και για αυτό μέχρι το περασμένο Σάββατο που πήγα στο Γοργόμυλο δεν τον είχα δει ποτέ live.

Κι εκεί ένιωσα τυχερός που έστω και αργά τον άκουσα και τον είδα να κινείται στη σκηνή σαν να μην έχει περάσει χρόνος από πάνω του.


Πιο επίκαιρος από ποτέ ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τραγούδησε τραγούδια που αγαπήσαμε και δεν έχουν χαθεί στο χρόνο και μετέφερε το πάθος και το δυναμισμό του, στο κοινό που είχε κατακλύσει την πλατεία του Γοργομύλου.


IMG 7443

Το 9ο Rapido Molino Rock Festival και φέτος ήρθε για να κάνει τη διαφορά στις συναυλιακές εκδηλώσεις του Καλοκαιριού και ειλικρινά αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους εθελοντές, τους χορηγούς και όλους όσοι στηρίζουν αυτό το Φεστιβάλ σε ένα μικρό χωριό μακριά από τα... φώτα της δημοσιότητας.

IMG 7485

Η πρώτη χρονιά που βρέθηκα στο Rapido Molino ήταν πριν 6 χρόνια και προχθές φάνηκε ότι οι διοργανωτές όχι μόνο δεν παράτησαν το Φεστιβάλ, αλλά μέσα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης κατάφεραν να διοργανώσουν ένα μουσικό διήμερο με γνωστά ονόματα και να καταφέρουν να κάνουν πάνω από 2000 Πρεβεζάνους, Αρτινούς και Γιαννιώτες να ανέβουν στο Γοργόμυλο και να απολαύσουν το πρώτο βράδυ τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Γάκη, τους Mustang Voice και το δεύτερο βράδυ τους Gad, τους 1550 και τον Γιώργο Βάνα και μάλιστα με πολύ χαμηλό εισιτήριο(μόλις 5 ευρώ το πρώτο βράδυ και 3 για το δεύτερο), τη στιγμή που στην υπόλοιπη Ελλάδα οι συναυλίες του Παπακωνσταντίνου έχουν είσοδο 10 και 15 ευρώ.

Ο Παπακωνσταντίνου ξεκίνησε συμβολικά τη συναυλία με το «Ελλάς» και έκλεισε με το «Χαιρετίσματα στην εξουσία» και «Το παιχνίδι παίζεται ακόμα» στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης μέσω μικροφώνου αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό που απαρτίζονταν από ανθρώπους κάθε ηλικίας...


Δείτε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου να τραγουδά στον Γοργόμυλο



www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: