Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Επιστροφή Καραμανλή;



Ξέρει πολύ καλά τι κάνει ο χοντρός. 



Δε δούλεψε ποτέ στη ζωή του, μετά παντρεύτηκε τη Νατάσα, γιατρός παρακαλώ, έκανε για μερικά χρόνια τον ζογκλέρ, βγήκε πρωθυπουργός (για να ξεκουραστεί) και μετά ήρεμα και ωραία, χωρίς χρεοκοπίες και χωρίς τίποτα, αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του, με τη σύνταξη και τα δίδυμα. Από διακοπές σε διακοπές ο Καραμανλούμπας.



Στη συνέχεια, έσκασαν και οι "ειδήσεις" για τις απειλές που δέχτηκε ως πρωθυπουργός (πολύ σπάνιο φαινόμενο, μέχρι τώρα νομίζαμε πως αποφασίζουν οι ίδιοι για οτιδήποτε), και να σου τα ποσοστά συμπάθειας στον οικογενειάρχη Κωστάκη. Άρχισαν να πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο, αυτοί που ονειρεύονταν την επιστροφή του στην πολιτική σκηνή. Εδώ που τα λέμε και μένα μου έλειψε. Με αυτόν και το Γιώργο εν ενεργεία, είμαι σίγουρος πως ο Μητσικώστας θα το ξανασκεφτόταν. 


Anyway, 5 χρόνια είχε να μιλήσει ο Κωστάκης, αλλά όπως λένε το καλό πράγμα αργεί και ω τι έκπληξη, βγήκε να δηλώσει δημόσια ότι στηρίζει την εκλογή Σαμαρά. Εντάξει πέσαμε από τα σύννεφα, ποιος το περίμενε, αυτό αν μη τι άλλο ανατρέπει τα πάντα! Όπως είπαμε και στην αρχή όμως,ξέρει πολύ καλά τι κάνει ο χοντρός...

Ο Καραμανλής έχει διαγράψει οριστικά το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία και αυτό ασφαλώς, βολεύει πολύ το Σαμαρά, με τον οποίο να σημειώσουμε δεν είχαν έρθει ποτέ σε σύρραξη. Αν θεωρήσουμε και τη νίκη της ΝΔ στις 6/5 δεδομένη, τότε το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε, είναι πως ο Καραμανλής θα επιδιώξει να καθίσει στην καρέκλα του προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο μισθός είναι καλός, η θέση υπάρχει για να υπάρχει και η δουλειά του εκάστοτε προέδρου είναι να βγάζει μια στο τόσο φωτογραφίες με πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες και να κουνάει το κεφάλι του συγκαταβατικά. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ποιανού τα χνάρια ακολουθεί..


Δεν υπάρχουν σχόλια: