Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Θύελλα αντιδράσεων στην Κρήτη από δηλώσεις Β. Χήτου


Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί στην Κρήτη ο υποψήφιος βουλευτής του Νομού Ιωαννίνων Βασίλης Χήτος. Δηλώσεις που έκανε προ ημερών στο Δελβινάκι ο Βασίλης Χήτος περί ανεξαρτοποίησης της Κρήτης τυγχάνουν μεγάλης προβολής στο νησί και προκαλούν πλήθος σχολίων κι αντιδράσεων.
«Ως ρεπόρτερ του Αντέννα σε όσα θέματα έχω κάνει για την Κρήτη, ξέρω ότι ευσεβής πόθος των Κρητικών είναι η ανεξαρτησία της Κρήτης" αναφέρει στις δηλώσεις του ο κ. Χήτος που προβάλλονται ήδη από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Κρήτη.
«Πάρα πολλοί Κρητικοί θέλουν την ανεξαρτητοποίηση. Ευσεβής πόθος είναι αυτός. Πρέπει να συμμεριστούμε τη δυσαρέσκεια των Κρητικών για την προδοσία που συντελείται στην πατρίδα μας» συμπλήρωσε ο υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
«Να έρθει και εδώ ο κ. Χήτος να μας τους δείξει τους συγκεκριμένους Κρητικούς ...Και να μας πει αν έχει μεταφέρει την πεποίθηση του αυτή και στον πρόεδρο του κόμματος του , τον κ. Πάνο Καμμένο» είναι το σχόλιο με το οποίο απαντά στον υποψήφιο των Ιωαννίνων ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά σάιτ της Κρήτης, το cretalive.gr.
www.epiruspost.gr

1 σχόλιο:

Γεώργιος είπε...

Δεν φοβάστε μωρέ παπαγαλάκια μήπως σας καταδώσει