Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Δημήτρης Κατσιπανέλης : Συνάντηση με το Σύλλογο Σπουδαστών ΤΕΙ Πρέβεζας



Μια γόνιμη και εποικοδομητική συνάντηση πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι με τον υποψήφιο βουλευτή Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κατσιπανέλη αντιπροσωπεία του Συλλόγου Σπουδαστών του ΤΕΙ Πρέβεζας με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρυσόστομο Νάτσιο.

Κατά την διάρκεια της  συζήτησης  τέθηκαν θέματα  που αφορούν την λειτουργία του παραρτήματος Πρέβεζας του ΤΕΙ   ενώ με αφετηρία  το υπόμνημα που επέδωσαν οι σπουδαστές στον κ. Κατσιπανέλη «χαρτογραφήθηκαν» οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για  την ισχυροποίηση του  ρόλου του ΤΕΙ.  

Σημείο αναφοράς  αποτελεί η δημιουργία έδρας Σχολής Οικονομίας-Διοίκησης καθώς και Εστιών Στέγασης στην Πρέβεζας αίτημα που έχει καταθέσει  ο Σύλλογος  Σπουδαστών βρίσκοντας μεγάλη αποδοχή  από την τοπική κοινωνία.

Μάλιστα ο κ.Νάτσιος επεσήμανε την συμβολή  τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας  όσο και του  κ.Κατσιπανέλη- από την θέση του αντιδημάρχου- για την προώθηση της ιδέας  αυτής  η οποία  αξιοποιεί τα επαγγελματικά δικαιώματα των πτυχιούχων των δύο τμημάτων του ΤΕΙ Πρέβεζας ενώ ισχυροποιεί στον χάρτη της εκπαίδευσης την περιοχή της Πρέβεζας και το  ΤΕΙ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: