Κυριακή 20 Μαΐου 2012

''Είναι εθνικοσοσιαλιστής, ακροδεξιός και λαικιστής'', είπε πρόσφατα η Ντόρα για τον Σαμαρά. Όμως τα ξέχασε όλα, για να βολευτεί μαζί με τους εμπιστούς της, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.


-Είναι λαικιστής, ακροδεξιός, εθνικοσοσιαλιστής και στραβοχυμένος...

Το τελευταίο δεν το είπε αλλά είναι μάλλον το πιο αδιάφορο. Παρέλειψε να συμπληρώσει ότι είναι και τυχοδιώκτης καιροσκόπος της κακιάς ώρας. Τους παραπάνω χαρακτηρισμούς έκανε η Ντόρα για τον Σαμαρά (σχετικό video), λίγους μήνες πριν. Τώρα βρίσκεται ένα βήμα από την αγκαλιά του.

Την σχέση των δύο περιγράφει και ο ακόλουθος μαθηματικός τύπος.

Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε *ΝΑΙ* στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν *ΟΧΙ*. Μετά διέγραψε 21 βουλευτές του επειδή ψήφισαν*ΟΧΙ*, ενώ η γραμμή της ΝΔ ήταν *ΝΑΙ*. Στη συνέχεια κάποιοι απ τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα για να ενταχθούν στον Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε *ΝΑΙ* στο μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή... είπαν *ΟΧΙ*.
Η Ντόρα που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών που ψήφισαν *ΟΧΙ*, ενώ η ίδια έλεγε *ΝΑΙ*, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια επειδή (ο Σαμαράς) τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν *ΟΧΙ*, ενώ έπρεπε να ψηφίσουν *ΝΑΙ*. Μπερδευτηκατε; Μα ήταν ξεκάθαρο!

Δείτε το σχετικό βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.


www,kourdistoportokali.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: