Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ο Περικλής Βασιλάκης στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά



Την Πρωτομαγιά ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Πρέβεζας κ. Περικλής Βασιλάκης ήταν καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γ. Αυτιά «Σήμερα» στο Σκαϊ, όπου μίλησε «ζωντανά» από τις Πηγές του ποταμού Αχέροντα.

Στην ερώτηση του Γ. Αυτιά σχετικά με την ενασχόληση του κ. Βασιλάκη με τα κοινά, ο κ Βασιλάκης τόνισε: «Έχω αναδειχθεί μέσα από τον αθλητισμό, έχω μάθει να εργάζομαι σκληρά στη ζωή μου και γι’ αυτό κατεβαίνω στον πολιτικό στίβο. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Άλλωστε, για μένα η πολιτική δε σημαίνει διαπλοκή, αλλά συλλογική προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας». 

Στην ερώτηση του Γ. Αυτιά σχετικά με την ανεργία που αντιμετωπίζουν οι νέοι στο Νομό Πρέβεζας, ο κ. Βασιλάκης απάντησε: «Η ανεργία είναι το νούμερο ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Η κατάσταση είναι δραματική. Οι νέοι άνθρωποι έχουν αποκτήσει γνώσεις και πτυχία, αλλά δε βρίσκουν να δουλέψουν. Στην πολιτική, όμως, δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Για να καταπολεμήσουμε την ανεργία πρέπει να ακολουθήσουμε μια στοχευμένη πολιτική περιφερειακής ανάπτυξης. Πρέπει να επενδύσουμε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας: στο τουρισμό, στην αλιεία, στη γεωργία, στη κτηνοτροφία και να παράγουμε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Έτσι, θα έρθουν τα νέα μεροκάματα στο τόπο μας και οι νέοι δε θα χρειαστεί να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο αύριο».

Στην ερώτηση του Γ. Αυτιά  σχετικά με το αν ο Αντώνης Σαμαράς χρειάζεται ΄΄κόκκινη κάρτα΄΄, ο κ. Βασιλάκης τόνισε: « Θα ΄΄έβγαζα κόκκινη κάρτα΄΄ στον Σαμαρά, γιατί ενδιαφέρεται μόνο για το πώς θα χτίσει το ΄΄πρωθυπουργικό του προφίλ΄΄ και όχι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους». Έπειτα, στην ερώτηση του Γ. Αυτιά σχετικά με το αν οι πολίτες ΄΄θα βγάλουν κόκκινη κάρτα΄΄ στον Βαγγέλη Βενιζέλο, ο κ. Βασιλάκης επισήμανε: «Ο Βαγγέλης Βενιζέλος  έχει ζητήσει συγγνώμη για τα λάθη του παρελθόντος και κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Πιστεύω πως οι πολίτες θα μας εμπιστευτούν και θα μας στηρίξουν στις κρίσιμες εκλογές στις 6 του Μάη για να κάνουμε πράξη το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης της Ελλάδας που εξήγγειλε ο Πρόεδρός μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: