Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Προσκλητήριο Βενιζέλου για την προεκλογική συγκέντρωση της Παρασκευής 4 Απριλίου 2012 στο Σύνταγμα.



«Να κερδίσουμε το στοίχημα».



Επ'ιθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας σε συγκέντρωση γυναικών του ΠΑΣΟΚ. «Είναι πολιτικά ανεύθυνο να υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που προτείνουν την έξοδο από το ευρώ», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και μίλησε για τις δυνάμεις της «διαπλοκής της δραχμής».


«Θέλουν επιστροφή στην δραχμή και έτσι όσοι έβγαλαν τα χρήματα τους έξω περιμένουν τώρα να τα φέρουν για να αγοράσουν φθηνά την Ελλάδα της δραχμής. Είναι μια εκδοχή της Αριστεράς, που τα λέει, είναι η διαπλοκή της δραχμής» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.

Για τη ΝΔ ο κ. Βενιζέλος είπε: «Δεν θέλω να σχολιάσω τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Σαμαρά, γιατί είναι δυστυχώς πολύ ντεμοντέ. Δεν νομίζω ότι εναρμονίζονται με την αισθητική της σημερινής εποχής».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Χρυσή Αυγή αναφέροντας ότι «πρόκειται για δυνάμεις που επιδιώκουν τον εκφασισμό της κοινωνίας και πρέπει όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις να μην επιτρέψουν να μπουν στη Βουλή».

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η συγκέντρωση στο Σύνταγμα «είναι η δημόσια έκφραση του πολιτικού μας λόγου» και κάλεσε τις γυναίκες του κόμματος να δώσουν δυναμικό παρών για την αυτοδύναμη Ελλάδα, όπως είπε.
Προσκλητήριο στους φίλους και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να προσέλθουν μαζικά στη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Σύνταγμα, απηύθυνε και νωρίτερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, χαιρετίζοντας συγκέντρωση συνδικαλιστικών στελεχών στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Ο κ. Βενιζέλος, ανέφερε ότι «πρέπει να κάνουμε ανακατάληψη του δικού μας χώρου» και «να κερδίσουμε το στοίχημα του Συντάγματος χώρου, γιατί το Σύνταγμα είναι ιστορικός τόπος που συγκεντρώνεται και εκφράζεται ο λαός».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε συστράτευση και αγώνα όλων τις τελευταίες μέρες της προεκλογικής περιόδου για «να βροντοφωνάξουμε για τη χώρα και την παράταξη».

Ο κ. Βενιζέλος κατέληξε λέγοντας : «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποδείξει, όπως στις 18 Μαρτίου, ότι είναι και παραμένει ζωντανό».

 ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΡΑ ..ΜΑΖΙ ΣΟΥ ..