Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Την Πέμπτη 3 Μαίου 2012 και ώρα 20.00', η κεντρική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα, στο 2ο Λύκειο, με τη Συλβάνα Ράπτη.



Την Τρίτη 24/4/2012, συγκλήθηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του Πα.σο.κ Πρέβεζας με εισηγητή τον εξουσιοδοτημένο από το Π.Σ του  Πα.σο.κ Τέγα Ιωάννη και την παρουσία μελών της Ν.Ε.Ε.Α.

   Ο εισηγητής εξέθεσε τα ιδεολογικά και πολιτικά επιχειρήματα και τόνισε την ανάγκη συσπείρωσης των φίλων του Πα.σο.κ. Υπογράμμισε ότι, είναι ώρα περίσκεψης και ευθύνης.
   Τονίστηκε ότι ο εκλογικός στόχος του πρώτου κόμματος για το Πα.σο.κ είναι  ρεαλιστικός και πραγματοποιήσιμος .Είναι επίσης αναγκαίος γιατί έτσι, το Πα.σο.κ θα έχει την πρωτοβουλία του σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας ευρύτερων πολιτικών δυνάμεων όπως έχει αποδείξει ότι και θέλει και μπορεί, εκπληρώνοντας έτσι και την απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών που θέλουν σταθερή κυβέρνηση  εθνικής συνεργασίας.  
   Συζητήθηκαν επίσης θέματα οργανωτικά, θέματα πλαισίωσης των υποψηφίων του Πα.σο.κ όπως επίσης και το θέμα των Εκλογικών Αντιπροσώπων του Πα.σο.κ.
   Επίσης οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία και ο τόπος της Κεντρικής Πολιτικής Ομιλίας του κινήματος που θα γίνει την Πέμπτη 3/5/2012 και ώρα 8.00 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Λύκειου Πρέβεζας με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές του Πα.σο.κ Βασιλάκη Περικλή, Ιωάννου Βασίλη, Κατσιπανέλη Δημήτρη και Σμπόνια Αγνή και κεντρικό ομιλητή το κεντρικό στέλεχος του Πα.σο.κ Συλβάνα Ράπτη.
   

   ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Ε ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: