Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Θεσπρωτή η πρώτη γυναίκα τέταρτη διαιτητής σε παιχνίδι της Σούπερ Λίγκα! (ΦΩΤΟ)



Η Θεσπρωτή Ελένη Αντωνίου, που το  άστρο της λάμπει στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ελλάδας και του εξωτερικού, είναι η πρώτη γυναίκα διαιτητής στην ιστορία του θεσμού, που ορίστηκε ως τέταρτη σε παιχνίδι της Σούπερ Λίγκα. 
Είναι αυτό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και της Λάρισας. 
Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή, υπεύθυνη και αντικειμενική ρέφερι, που όλοι εκτιμούν τα προσόντα της και τα χαρίσματά της. 
Και δεν είναι τυχαίο αυτό. 
Πέρα από τη σκληρή προπόνηση, είναι και μια εξαιρετική και καλλιεργημένη προσωπικότητα, καλή οικογενειάρχης και αποδοτική στη δουλειά της αστυνομικός. 
Αφετηρία στη συμπεριφορά της και μέσα στα γήπεδα και έξω από τα γήπεδα είναι το ήθος τους, που το διατηρεί πάντοτε ασκίαστο. 
Οι κριτικές για τις επιδόσεις της στα γήπεδα είναι διθυραμβικές. 
Η οξυδέρκειά της σε συνδυασμό με το ανεπτυγμένο αίσθημα δικαίου, την ξεχωρίζουν. 
Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και σε διεθνείς αγώνες, όπου οι απαιτήσεις είναι υψηλές και ανταποκρίθηκε με άριστο τρόπο, όπως στα παιχνίδια Ιταλία-Μάλτα και Σερβία Αυστρία  για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, Γαλλία-Ισλανδία για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος,Slavia Prahas-Arsenal για το  champions League και το Βreidablik-Sparta Prahas για το champions league γυναικών. 
Και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη παραγόντων και φιλάθλων, γιατί ξέρουν ότι η διαιτητική παρουσία της είναι εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας. 






Δεν υπάρχουν σχόλια: