Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Σοκ στους ΑΝΕΛ. Κατάλαβαν ότι δείχνουν ανοχή στη διαφορετικότητα του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο βουλευτής κ. Κατσίκης, την ώρα που συνειδητοποιεί ότι ανέχεται στην ίδια κυβέρνηση διαφορετικούς πολιτικούς που δεν είναι «κανονικοί», άρα είναι ανώμαλοιΟ βουλευτής κ. Κατσίκης, την ώρα που συνειδητοποιεί ότι ανέχεται στην ίδια κυβέρνηση ανθρώπους που δεν είναι σαν αυτόν - άρα είναι ανώμαλοι

Νευρική κρίση επικρατεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες, καθώς με τη συζήτηση για το Σύμφωνο Συμβίωσης, συνειδητοποίησαν ότι συγκυβερνώντας με τον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν αυτό που σιχαίνονται: Ανέχονται τις διαφορετικές επιλογές του άλλου!

Δεν ψήφισαν το επίμαχο νομοσχέδιο για τα δικαιώματα των ζευγαριών του ίδιου φύλου, γιατί δεν ήθελαν να νομιμοποιήσουν εκείνους που δεν είναι σαν αυτούς. Και την ίδια στιγμή, συγκυβερνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν είναι σαν αυτούς. Με άλλα λόγια, αδιέξοδο!


Πρώτος συνειδητοποίησε την αντίφαση αυτή, ο Κώστας Κατσίκης, που τις προηγούμενες μέρες είχε αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος» κατά του συμφώνου συμβίωσης. Ενώ η συνεδρίαση ήταν σε εξέλιξη, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, άρχισε ξαφνικά να χτυπάει το κεφάλι του πάνω στο έδρανο και να ουρλιάζει «είμαι προδότης - ο Αμβρόσιος να με συγχωρέσει»!

Ο προβληματισμός του κ. Κατσίκη, επεκτάθηκε γρήγορα σε όλη την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ. Ο ένας μετά τον άλλον, οι βουλευτές συνειδητοποιούσαν ότι στην πραγματικότητα έχουν υπογράψει ένα σύμφωνο συγκυβέρνησης με ανθρώπους που δεν σέβονται τα ιερά και τα όσια της Πατρίδας, αφού ψηφίζουν αντίθετα με την Εκκλησία.

Επίσης, σύγχιση προκάλεσε μια παλιότερη αναφορά του προέδρου του κόμματος κ. Καμμένου, που είχε ταυτίσει την ομοφυλοφιλία με το σεξ με καμήλες. Δεδομένου ότι τα συγκεκριμένα ζώα κοιμούνται «στα τέσσερα» και το «στα τέσσερα αποτελεί αγαπημένη προτροπή του προέδρου, οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, προσπαθούσαν να καταλάβουν αν κρύβεται σε αυτόν τον συσχετισμό κάποιο μήνυμα.
Ειδικά μάλιστα εφόσον οι καμήλες, είναι τα ζώα που απαρτίζουν τα «καραβάνια», τα οποία είναι η κλασσική παρομοίωση που χρησιμοποιούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα τους, πολλοί βουλευτές των ΑΝΕΛ έπαθαν νευρικό κλονισμό, προσπαθώντας να καταλάβουν τι κρύβεται από πίσω.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης


Δεν υπάρχουν σχόλια: