Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Η πιο ιδανική χώρα για ναζ(ε)ι(ς)

Η ΠΙΟ ΙΔΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑΖ(Ε)Ι(Σ)

Ένα παλιότερο κείμενο μας, που δημοσιεύσαμε στις 19/11/2013, είχε τον τίτλο "Μία ιδανική χώρα για ναζ(ε)ι(ς). Αυτό το κείμενο γράφτηκε με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μία ομάδα ναζιστών.


Το συγκεκριμένο κείμενο διαβάστηκε από χιλιάδες άτομα, ενώ αναδημοσιεύτηκε και από πολλά αντικαθεστωτικά, αλλά και καθεστωτικά blogs και sites. Αυτό το λέμε για να τεκμηριώσουμε ότι αυτά που περιγράφαμε εκείνη την εποχή είχαν πραγματικά μεγάλη απήχηση και όχι γιατί μας ενδιεφέρει η επισκεψιμότητα του blog. Γράφουμε για αυτά που νιώθουμε, για να εξωτερικεύσουμε τις απόψεις μας και για να προσφέρουμε μία άλλη μορφή ενημέρωσης σε όσες/όσους ενδιαφέρονται. Διαφημίσεις δεν υπάρχουν, ούτε θα υπάρξουν στο μέλλον, οπότε είτε μας διαβάζουν 5 άτομα, είτε 5 χιλιάδες δεν υπάρχει διαφορά, με εξαίρεση την ηθική ικανοποίηση. 

Λέγαμε λοιπόν τότε, ότι η ελλάδα είναι μία ιδανική χώρα για ναζί. Μήπως κάνουμε λάθος; Σήμερα, 24/1/2014, έχουμε πολλές μαρτυρίες από ανθρώπους ότι έλληνες λιμενόμπατσοι προσπάθησαν με αρκετή επιτυχία να πνίξουν κάποιους συνανθρώπους μας στο Φαρμακονήσι. Λίγες μέρες πριν, ο αρχηγός της αστυνομίας Νίκος Παπαγιανόπουλος προέτρεπε τους καθυστέρακες μπάτσους του να κάνουν "το βίο αβίωτο" στους μετανάστες. Λίγο πιο παλιά είχαμε το βασανισμό μέσα στη ΓΑΔΑ που πήρε έκταση απο ρεπορτάζ ξένης εφημερίδας. Πιο παλιά ήταν η δολοφονία του Αλέξη το Δεκέμβριο του 2008, η ζαρντινιέρα, τα πράσινα παπούτσια και εκατοντάδες ακόμα περιστατικά. 

Τις τελευταίες μέρες, η επικαιρότητα, έτσι όπως κατασκευάζεται από τα πανάκριβα εργαστήρια της κυβέρνησης, έχει να κάνει με τους θεούς και τα πράσινα άλογα. Τα ερωτήματα που κυριαρχούν είναι αν πιστεύεις στο Θεό, πόσο, κάθε πότε κτλ. Την ίδια ώρα, κάποιος ερευνητής με το όνομα Ιωάννης Χολέζας κάνει μία τρομερά ρεαλιστική πρόταση. Προτείνει να δουλεύουν οι νέοι κάτω των 25 ετών δωρεάν!

Ναι ρε μαλάκα έλληνα, για εσένα λέει! Εσένα, τον άνεργο, τον ανασφάλιστο, τον κακοπληρωμένο, τον υποψήφιο μετανάστη, που ασχολείσαι το 2014 με το πόσο χριστιανοί είναι οι πολιτικοί ηγέτες. Εσένα λέει ρε μαλάκα, που ενδιαφέρεσαι για το αν αυτοί που πνίγηκαν είχαν ένα κωλόχαρτο πάνω τους, που θα τους επέτρεπε να έχουν ανθρώπινη αντιμετώπιση. Εσένα λέει, που βλέπεις τις πιο καλοπληρωμένες δημοσιογραφικές πουτάνες να κραυγάζουν ότι κάποιοι φυλακισμένοι δεν πρέπει να παίρνουν άδειες, δεν πρέπει να τρώνε και δεν πρέπει να προαυλίζονται. Εσένα λέει ρε μαλάκα και σε εσένα αφιερώνουμε αυτά που γράψαμε τότε:

"Ας μιλήσουμε με τη γλώσσα της αλήθειας για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα από νωρίς: Η Ελλάδα είναι η ιδανική χώρα για ναζί. Έτσι όπως το βλέπεις. Ι-δ-α-ν-ι-κ-ή. Αμφιβάλλουμε αν ακόμα και η Γερμανία στα τέλη της δεκαετίας του 1930 είχε τόσο βολικό κλίμα για τους ναζί. Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Ελλάδας είναι ένα μάτσο αμόρφωτοι και πνευματικά καθυστερημένοι υπάνθρωποι, που ενώ δεν έχουν διαβάσει ούτε ένα εξωσχολικό βιβλίο στη ζωή τους, έχουν γνώμη για όλους και για όλα και μάλιστα νομίζουν ότι η γνώμη τους είναι ότι πιο τέλειο έχει υπάρξει στον πλανήτη. Τόσο σκατοφάρα. 

Μιλάμε για ένα τσούρμο άμυαλων ηλιθίων που το μόνο που τους νοιάζει είναι να βολευτούν και δεν τους καίγεται καρφί για το τι συμβαίνει γύρω τους. Το μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού λαού έχει το πνευματικό επίπεδο του λάχανου, δεν μπορεί να κρίνει, δεν μπορεί να σκεφτεί, δεν μπορεί να αντιληφθεί, δεν μπορεί να αρθρώσει λόγο, δεν μπορεί να κοιτάξει πέρα από το δάχτυλο του και δεν τολμάει να πιστέψει ότι πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες για να σωθεί η χρεοκοπημένη χώρα, για αυτό και ψάχνει μανιωδώς κάποιον σωτήρα, ακόμα και αν αυτός είναι ένας καθυστερημένος κοκάκιας που γουστάρει τον Χίτλερ και βαράει γυναίκες. 
Η λαομίσητη ελληνική αστυνομία είναι αποδεδειγμένα το μακρύ χέρι των ναζιστών, αλλά κανένας πολιτικάντης δεν μπορεί να πει το αυτονόητο: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να προσπαθήσει το κράτος να περιορίσει τη ναζιστική βία, όταν τουλάχιστον οι μισοί μπάτσοι είναι ψηφοφόροι και ενεργά μέλη των ναζί. Επομένως, οι περήφανοι εξεγερμένοι έχουν κάθε δικαίωμα να αντιμετωπίζουν τους μπάτσους σαν ναζί με στολή και να τους φέρονται αναλόγως. Στο εξωτερικό το έχουν πάρει πρέφα εδώ και μήνες, εσύ ρε μαλάκα έλληνα ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι μπάτσοι και ναζί συνεργάζονται, αλληλοσυμπληρώνονται, αλληλοπροστατεύονται και στοχοποιούν μεθοδικά τους εχθρούς τους; Τι άλλο περιμένεις να γίνει δηλαδή, να σε πάρουν ένα βράδυ από το σπίτι με τις πυτζάμες σου και μετά να λες ότι "δεν το περίμενα;" 

Η οικονομική ολιγαρχία που ελέγχει την Ελλάδα παρακαλάει τους ναζί να δείξουν ένα πιο σοβαρό "πολιτικό" πρόσωπο για να τους χώσει στην κυβέρνηση και να εφαρμόσουν τις καταστροφικές πολιτικές ακραίας λιτότητας, με τίμημα ακόμα πιο σεβαστές ποσότητες κρατικής καταστολής προς όσους τολμάνε να υπερασπιστούν το δικαίωμα στην αληθινή ζωή. Οι πιο καλοπληρωμένες δημοσιογραφικές πουτάνες εκλιπαρούν τους ναζί να μετατραπούν σε πιο politically correct αφού το μόνο που τους νοιάζει είναι η βιτρίνα του συστήματος και όχι η ουσία. Αυτοί είναι οι περιβόητοι εκσυγχρονιστές, οι τεχνοκράτες, οι πολιτισμένοι και οι ορκισμένοι υπερασπιστές του περιβόητου συνταγματικού τόξου. Αυτοί είναι τα είδωλα του κάθε σιχαμένου νοικοκύρη και έντιμου "κυρ Παντελή", που τους έχει δώσει το δικάιωμα να κάνουν ότι γουστάρουν. 

Οι ναζί έχουν τους μπάτσους, τους δικαστές, τους οικονομικούς ολιγάρχες, τις δημοσιογραφικές πουτάνες και τους νοικοκυραίους κυρ Παντελήδες με το μέρος τους. Τι μέλλον μπορεί να έχει μία τέτοια χώρα; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με ακρίβεια, αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο ο ναζισμός είναι η μόνη δίκαιη λύση. Δεν τους αξίζει τίποτα καλύτερο". 

Διαβάστε την παλαιά δημοσίευση ''Μια ιδανική χώρα για ναζ(ε)ι(ς)''  


Μια ιδανική χώρα για ΝΑΖ(Ε)Ι(Σ)
Το φρέσκο αίμα του Παύλου Φύσσα έφερε ξανά στην επιφάνεια το θέμα των αυξητικών τάσεων του ναζισμού και των αιτιών που του έχουν χαρίσει αυτά τα μεγάλα ποσοστά δημοφιλίας στην Ελλάδα.

Μπορεί να ακούγεται σκληρό, αλλά αν δεν είχε ελληνική καταγωγή ο Παύλος ελάχιστοι θα κάνανε τον κόπο να γράψουνε έστω και 3-4 σειρές για το θύμα. Θα είχαμε μία απλή ανάγνωση της είδησης και μετά θα πηγαίναμε παρακάτω, όπως έχει ήδη συμβεί σε δύο παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν.

Ας μιλήσουμε με τη γλώσσα της αλήθειας για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα από νωρίς:

Η Ελλάδα είναι η ιδανική χώρα για ναζί. Έτσι όπως το βλέπεις. Ι-δ-α-ν-ι-κ-ή. Αμφιβάλλουμε αν ακόμα και η Γερμανία στα τέλη της δεκαετίας του 1930 είχε τόσο βολικό κλίμα για τους ναζί. Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Ελλάδας είναι ένα μάτσο αμόρφωτοι και πνευματικά καθυστερημένοι υπάνθρωποι, που ενώ δεν έχουν διαβάσει ούτε ένα εξωσχολικό βιβλίο στη ζωή τους, έχουν γνώμη για όλους και για όλα και μάλιστα νομίζουν ότι η γνώμη τους είναι ότι πιο τέλειο έχει υπάρξει στον πλανήτη. Τόσο σκατοφάρα.

Μιλάμε για ένα τσούρμο άμυαλων ηλιθίων που το μόνο που τους νοιάζει είναι να βολευτούν και δεν τους καίγεται καρφί για το τι συμβαίνει γύρω τους. Το μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού λαού έχει το πνευματικό επίπεδο του λάχανου, δεν μπορεί να κρίνει, δεν μπορεί να σκεφτεί, δεν μπορεί να αντιληφθεί, δεν μπορεί να αρθρώσει λόγο, δεν μπορεί να κοιτάξει πέρα από το δάχτυλο του και δεν τολμάει να πιστέψει ότι πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες για να σωθεί η χρεοκοπημένη χώρα, για αυτό και ψάχνει μανιωδώς κάποιον σωτήρα, ακόμα και αν αυτός είναι ένας καθυστερημένος κοκάκιας που γουστάρει τον Χίτλερ και βαράει γυναίκες.

Η λαομίσητη ελληνική αστυνομία είναι αποδεδειγμένα το μακρύ χέρι των ναζιστών, αλλά κανένας πολιτικάντης δεν μπορεί να πει το αυτονόητο: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να προσπαθήσει το κράτος να περιορίσει τη ναζιστική βία, όταν τουλάχιστον οι μισοί μπάτσοι είναι ψηφοφόροι και ενεργά μέλη των ναζί. Επομένως, οι περήφανοι εξεγερμένοι έχουν κάθε δικαίωμα να αντιμετωπίζουν τους μπάτσους σαν ναζί με στολή και να τους φέρονται αναλόγως. Στο εξωτερικό το έχουν πάρει πρέφα εδώ και μήνες, εσύ ρε μαλάκα έλληνα ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι μπάτσοι και ναζί συνεργάζονται, αλληλοσυμπληρώνονται, αλληλοπροστατεύονται και στοχοποιούν μεθοδικά τους εχθρούς τους; Τι άλλο περιμένεις να γίνει δηλαδή, να σε πάρουν ένα βράδυ από το σπίτι με τις πυτζάμες σου και μετά να λες ότι "δεν το περίμενα;"Η οικονομική ολιγαρχία που ελέγχει την Ελλάδα παρακαλάει τους ναζί να δείξουν ένα πιο σοβαρό "πολιτικό" πρόσωπο για να τους χώσει στην κυβέρνηση και να εφαρμόσουν τις καταστροφικές πολιτικές ακραίας λιτότητας, με τίμημα ακόμα πιο σεβαστές ποσότητες κρατικής καταστολής προς όσους τολμάνε να υπερασπιστούν το δικαίωμα στην αληθινή ζωή. Οι πιο καλοπληρωμένες δημοσιογραφικές πουτάνες εκλιπαρούν τους ναζί να μετατραπούν σε πιο politically correct αφού το μόνο που τους νοιάζει είναι η βιτρίνα του συστήματος και όχι η ουσία. Αυτοί είναι οι περιβόητοι εκσυγχρονιστές, οι τεχνοκράτες, οι πολιτισμένοι και οι ορκισμένοι υπερασπιστές του περιβόητου συνταγματικού τόξου. Αυτοί είναι τα είδωλα του κάθε σιχαμένου νοικοκύρη και έντιμου "κυρ Παντελή", που τους έχει δώσει το δικάιωμα να κάνουν ότι γουστάρουν.

Οι ναζί έχουν τους μπάτσους, τους δικαστές, τους οικονομικούς ολιγάρχες, τις δημοσιογραφικές πουτάνες και τους νοικοκυραίους κυρ Παντελήδες με το μέρος τους. Τι μέλλον μπορεί να έχει μία τέτοια χώρα; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με ακρίβεια, αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο ο ναζισμός είναι η μόνη δίκαιη λύση. Δεν τους αξίζει τίποτα καλύτερο.

http://www.ramnousia.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: