Την ίδια ώρα άκρα του τάφου σιωπή για το τεράστιο εθνικό σκάνδαλο των εξοπλιστικών που αγγίζει τα 75 δις. Καλούμε τον Μάκη Γιακουμάτο να εγκαταλείψει άμεσα την ΝΔ μετά το χουνέρι που του κάνανε.Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικονομική αστυνομία, σε έλεγχο που πραγματοποίησε στον οίκο ευγηρίας «Αγιος Βασίλειος», τον οποίο διατηρούν στο Ψυχικό ο κύριος και η κυρία Γιακουμάτου, διαπίστωσε παραβάσεις φοροδιαφυγής.Για την ίδια υπόθεση έχουν γίνει και άλλες προσαγωγές.
Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δεν συνελήφθη λόγω της βουλευτικής ασυλίας.

Μιλώντας  ο βουλευτής δήλωσε πως «πρόκειται για μια φορολογική παράβαση πλημμεληματικού χαρακτήρα για εταιρία, η οποία ανήκει στον αδερφό μου στην οποία πρόεδρος είναι η γυναίκα μου».Όπως εξήγησε, ο αδερφός του δεν είχε ενημερωθεί για την παράβαση αυτή, ενώ ο ίδιος ο βουλευτής βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του.


Ποια είναι η εντυπωσιακή ξανθιά σύζυγος του Μάκη Γιακουμάτου που συνελήφθη για το γηροκομείο.

Έχει αποκτήσει με τον Γεράσιμο Γιακουμάτου δύο κόρες, την Ευαγγελία και την Ζωή.


Εντυπωσιακή, καλλίγραμμη, ξανθιά, μητέρα δύο κοριτσιών, σύζυγος του Γεράσιμου Γιακουμάτου και στήριγμά του επί πολλές δεκαετίες είναι η Ελένη Θεοδώρου που συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας για οικονομική υπόθεση του οίκου ευγηρίας που ανήκει στην οικογένειά της.

Ποια είναι η εντυπωσιακή ξανθιά σύζυγος του Μάκη Γιακουμάτου που συνελήφθη για το γηροκομείο  Έχει αποκτήσει με τον Γεράσιμο Γιακουμάτου δύο κόρες, την Ευαγγελία και την Ζωή

 Η σύζυγος του κ. Γιακουμάτου είναι πρόεδρος (κατά τον ισολογισμό του 2012) του γηροκομείου «Αγιος Χαράλαμπος» στο Νέο Ψυχικό, που ανήκει στην οικογένεια και... εξαιτίας του βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας με χειροπέδες.Η Ελένη Θεοδώρου, ή απλά Ελενα για τους δικούς της ανθρώπους έχει αποκτήσει με τον Γεράσιμο Γιακουμάτου δύο κόρες, την Ευαγγελία και την Ζωή. Μάλιστα, όλες οι φωτογραφίες της κυρίας Γιακουμάτου που κυκλοφορούν στον Τύπο προέρχονται από τις επιδείξεις μόδας της κόρης της Ζωής η οποία τα τελευταία χρόνια κάνει τη δική της αξιόλογη προσπάθεια στο χώρο της μόδας σχεδιάζοντας ρούχα.

Διαβάστε ακόμη.