Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Αύριο Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου η αρτοκλασία του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτών Αττικής για τον εορτασμό του Αγίου Βησσαρίωνα


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτών Αττικής προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου στην καθιερωμένη Αρτοκλασία για τον εορτασμό του προστάτη και πολιούχου της γενέτειρας πόλης μας, του Αγίου Βησσαρίωνα, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 09:00 π.μ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας Γρηγορούσας και Παμμεγίστων Ταξιαρχών. (Ταξιαρχών 7, Πλάκα - Μοναστηράκι, κοντά στην Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά)


Στη συνέχεια ο Σύλλογός μας θα προσφέρει καφέ, άρτο και παραδοσιακές πίτες στα μέλη και τους φίλους του στο καφέ-εστιατόριο «ΤΕΡΙΝΑ-Twister Fresh n΄ Simple» (Καπνικαρέας 35, Πλ. Παλαιάς Αγοράς Αθήνα, Πλάκα-Μοναστηράκι, απέναντι από τη Βιβλιοθήκη του Αδριανού, γωνία Αιόλου και Αδριανού τηλ. 2103215015).

Παράλληλα θα διεξαχθούν οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, από τις 10:30 π.μ. έως 12:30 π.μ.

Παρακαλούμε η υποβολή αιτήσεων υποψηφιοτήτων να υποβληθούν μέχρι την Πέμπτη 19/09/2019 στα γραφεία του Συλλόγου μας, προς διευκόλυνση της εκλογικής διαδικασίας.

Η παρουσία σας και η ενεργός συμμετοχή σας θα δώσει νέα δυναμική στη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλεται όλα αυτά τα χρόνια και θα συμβάλλει ουσιαστικά στη στήριξη του Συλλόγου μας.
Για το Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΖΕΝΗ ΚΩΣΤΟΥΣΗ               ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: