Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Ο Ηπειρώτης Θεόδωρος Τζαρτζούλης, συμμετέχει ως υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος στον Ενωτικό Συνδυασμό του Δήμου Ελευσίνας - Μαγούλας.


Αγαπητοί φίλοι , 
Με την παρούσα ανακοίνωσή μου θα ήθελα να ενημερώσω ότι προτίθεμαι να διεκδικήσω την εμπιστοσύνη των συμπολιτών, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στο πλευρό του Γιώργου Τσουκαλά , επικεφαλή του Ενωτικού Συνδυασμού .

Μετά από 20 συνεχή έτη , ενασχόλησης με τα κοινά , μέσα από πολιτιστικούς συλλόγους, πολιτιστικές επιτροπές , συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, αθλητικών και κοινωνικών δράσεων , αλλά κυρίως τη συμμετοχή μου, κατά την τελευταία εξαετία, στα διοικητικά συμβούλια του ΝΠΔΔ Πολιτισμού – Αθλητισμού – Κοινωνικής Πολιτικής & Προσχολικής Αγωγής και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής , μου έμαθαν πόσο σημαντικές ευθύνες έχει η διαχείριση της καθημερινότητας μιας κοινωνίας. Η εμπειρία μου αυτή με βοήθησε να καταλήξω στο συμπέρασμα, ότι για να πολιτευθείς στον τόπο σου πρέπει να κατανοείς ότι πρώτα μετρά ο άνθρωπος , η φιλική και η ανθρώπινη σχέση με τους πολίτες και οι καλές σχέσεις με όλους τους συνεργάτες σου, να κατανοείς ότι ο Δήμος ασχολείται με σοβαρά θέματα που αφορούν άμεσα τη ζωή και την ποιότητα ζωής των δημοτών και των κατοίκων, συγκεκριμένα της Ελευσίνας και της Μαγούλας . 




Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, κατανοώ απόλυτα πως η νέα εποχή στην Αυτοδιοίκηση οφείλει να έχει στο επίκεντρο της τους Δημότες κι αυτό αποτελεί ξεκάθαρη και αδιαμφισβήτητη παραδοχή. Αισθάνομαι, λοιπόν, ότι είμαι σε θέση πλέον να αποτελέσω τον δεσμό αυτόν μεταξύ του Δημάρχου – Δημοτικού Συμβούλου- Δημοτών. 

Ο Δήμος Ελευσίνας έχει μια σειρά από αρμοδιότητες σε κρίσιμους τομείς, όπως το περιβάλλον και η ποιότητα ζωής, η υγεία, η παιδεία, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός, η Οικονομική κι η Τοπική ανάπτυξη. Δέχεται αιτήματα των τοπικών κοινωνιών που αφορούν τους τομείς της μέριμνας και προστασίας των ηλικιωμένων, της ενίσχυσης της οικογένειας, της υποστήριξης των ατόμων με ειδικές ανάγκες και κυρίως της αντιμετώπισης των φαινομένων που σχετίζονται με τον κοινωνικό αποκλεισμό και την περιθωριοποίηση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων Διαμορφώνουν ένα πλαίσιο απαιτήσεων προς τους υποψήφιους του Ενωτικού Συνδυασμού και στον Γιώργο Τσουκαλά που είναι ήδη προετοιμασμένοι να τις αντιμετωπίσουν και με συντονισμένες προσπάθειες να μεταδώσουν το όραμα αυτό στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας.




Φίλες και φίλοι,

Ζητώ την έμπρακτη εμπιστοσύνη σας στο συνδυασμό του Γιωργου Τσουκαλά , στον Ενωτικό Συνδυασμό, γιατί μαζί με τους συνυποψήφιους του συνδυασμού μας , θα συνεργαστούμε με όλους τους συμπολίτες μας . Γιατί καμία αλλαγή δεν μπορεί να γίνει στο όνομα των πολιτών, χωρίς τη συμμετοχή των ίδιων . Γιατί μας γνωρίζετε και ξέρετε ότι είμαστε ικανοί να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών. Γιατί γνωρίζετε ότι για το συμφέρον όλων των συμπολιτών μας θα εργαστούμε, ενώνοντας δυνάμεις και κάνοντας πράξεις τις προγραμματικές δηλώσεις του συνδυασμού μας. Γιατί δεν χρειάζεται να δούμε τα πράγματα με άλλα μάτια ή από μηδενική βάση , αλλά γνωρίζετε ότι τα βλέπουμε πάντα από τη δική σας ματιά . Για τους λόγους αυτούς, ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΑΝΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: