Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Επιγραφή σε λεωφορείο της Θεσσαλονίκης σας λέει ευγενικά ότι οι μασχάλες σας σκυλοβρωμάνε



Passive-aggressive λύσεις στο πάγιο πρόβλημα της μασχαλίλας

Σε γενικές γραμμές ο χειμώνας δεν είναι ιδανική συνθήκη, ούτε για να κυκλοφορεί κανείς άνετα στην πόλη, ούτε για να βγαίνει εύκολα από το σπίτι του, ωστόσο τα κρύα του χειμώνα πολλές φορές αποπροσανατολίζουν τις μάζες από το πάγιο πρόβλημα που εμφανίζεται σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, που δεν είναι άλλο από την αφόρητη μασχαλίλας (πάντα με «ς» η μασχαλίλας για να εμπεδώνεται καλύτερα η ένταση της μυρωδιάς).
Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει λεωφορείο σε ώρα αιχμής οποιαδήποτε στιγμή μετά τον Μάιο και πριν τον Οκτώβριο, γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σύνηθες και αφόρητο είναι να έχεις τη βρωμερή αμασκάλη του διπλανού επιβάτη στη μούρη σου και φαίνεται ότι φέτος, οι Θεσσαλονικείς έχουν αρχίσει να παίρνουν τα μέτρα τους ώστε βγει και το φετινό καλοκαίρι.
Όπως βλέπουμε σε ανάρτηση της σελίδας «Ανομολότητα ΟΑΣΘ», σε κάποιο λεωφορείο κάποιος επιβάτης, ή ακόμα και οδηγός φαίνεται ότι έφτασε στο αμην και κόλλησε μια κάπως passive-aggressive ταμπελίτσα προτρέποντας τους επιβάτες να γίνουν φίλοι με το αποσμητικό:


Να προσθέσουμε εδώ πέρα, ότι εάν είναι να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε νέες φιλίες, σιγουρευτείτε επί τη ευκαιρία ότι τα λέτε συχνά και με την οδοντόβουρτσα και το αφρόλουτρο. Και αυτά μπορούν να βοηθήσουν. Όπως έχουν γράψει και στο μετρό του Λονδίνου, να έχετε και ένα μπουκαλάκι νερό μαζί σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: