Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Μήνυμα του προέδρου της ΕΦΟΑ Σπύρου Ζαννιά στους αθλητές που συμμετέχουν στο 2ο ITF CUP στα Γιάννενα



ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ 2ου ITF CUP ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Μήνυμα του προέδρου της ΕΦΟΑ Σπύρου Ζαννιά
Ικανοποιημένοι όλοι απο εγκαταστάσεις και φιλοξενία

Τους αθλητές απο όλες τις χώρες που συμμετέχουν στο 2ο ITF CUP υποδέχτηκαν την Δευτέρα το βράδυ, σε ένα επίσημο δείπνο, το Δ.Σ. και τα μέλη του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων.
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ιωαννίνων (Ο.Α.Ι. ) διοργάνωσε μια όμορφη γιορτή σε ένα υπέροχο χώρο που ενθουσίασε απο την πρώτη στιγμή τους αθλητές που σημετέχουν στην διοργάνωση.
Ο πρόεδρος Κώστας Ευθυμίου, η αντιπρόεδρος αλλά και το σύνολο των μελών του Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης ήταν όλοι εκεί, για να συνομιλήσουν με τους αθλητές και να τους καλωσορίσουν με τον πιο εγκάρδιο τρόπο.
Κατά την διάρκεια της αθλητικής γιορτής αναγνώστηκε και το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ κ. Σπύρος Ζαννιάς.
Στο μήνυμα το Δ.Σ. του ΕΦΟΑ ανέφερε: «Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΦΟΑ και ολόκληρης της οικογένειας του τένις θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαρίσης Ιωαννίνων και τον πρόεδρο του Κώστα Ευθυμίου για την άψογη διοργάνωση στα Γιάννενα. Η όμορφη πόλη, ο συνεπής πληθυσμός και το μοναδικό περιβάλλον του πάρκου Πυρσινέλλα προβάλλουν τη χώρα μας στις τέσσερις ηπείρους. Πιστεύω οτι το πρωτάθλημα θα μεινει «προίκα» στην πόλη για τα επόμενα χρόνια και θα αναβαθμίζεται διαρκώς. Εύχομαι τα έπαθλα να έχουν και ελληνικό χρώμα αλλά πάνω απο όλα εύχομαι καλή επιτυχία στους φιλοξενούμενούς μας και να έρχονται ευχάριστα ξανά και ξανά στις διοργανώσεις μας» κατέληξε.

Η γιορτή συνεχίστηκε με όμορφες στιγμές ενώ οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εδέσματα και κρασί και να χαλαρώσουν λίγο πριν μπουν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: