Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Mάκης Κιάμος, ένας γνήσιος Ηπειρώτης τραγουδιστής. Απολαύστε τα video







Απολαύστε τα video

















Ο  Μάκης Χήτος, Μάκης Κιάμος το καλλιτεχνικό του, είναι ένας από τους πρωτεργάτες διατήρησης της δημοτικής μουσικής παράδοσης της χώρας μας και ιδιαίτερα της Ηπειρώτικης μουσικής

Καταγόμενος από την ακριτική Θεσπρωτία, δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω το επάγγελμα, προσφέρει ανιδιοτελώς τη μουσική του παιδεία και την καταπληκτική ηπειρώτικη μουσική φωνή του, όπου του ζητηθεί, εδώ και πολλά χρόνια.

Παράλληλα συμμετέχει και στο αποδημικό ηπειρώτικο κίνημα, υπηρετώντας το, από διάφορες θέσεις. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας ''Ο Μάρκος Μπότσαρης''.













Η δισκογραφική του δουλειά είναι πλούσια και έχουν αποτυπωθεί  με τη φωνή του στο βινύλιο και τα cd πολλά δικά του τραγούδια, αλλά και πολλά παραδοσιακά περασμένων χρόνων με μοναδικό στόχο την καταγγεγραμένη διατήρηση τους

Για το έργο και την προσφορά έχει βραβευθεί από πολλούς Συλλόγους της ηπειρώτικης αποδημίας, αλλά και της ιδιαίτερης πατρίδας του της Θεσπρωτίας.

Επειδή, καθ΄ομολογία, είναι ένας διαρκής νέος, οι Ηπειρώτες περιμένουν ακόμη πολλά από αυτόν, στον τομέα της Ηπειρώτικης μουσικής παράδοσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: