Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για την πρώτη ώριμη επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου σε όλη την έως τώρα πολιτική του πορεία. Είναι καιρός ο Γιώργος να πατήσει επιτέλους στα πόδια του και να κάνει ένα δικό του κόμμα αντί να μπουσουλάει στην σκιά του πατρός Ανδρέα.

Το γεγονός μάλιστα πως όλο το σύστημα έπεσε πάνω στον Γιώργο ώστε τον εμποδίσει να γίνει πολιτικά αυτόνομος, ανεξάρτητος και "αυτοδημιούργητος" αποδεικνύει ότι ο Γιώργος βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Ο Παπανδρέου δεν είναι κότα ώστε να κάνει πίσω επειδή του την πέφτουν διάφορα λαμόγια ένθεν κακείθεν.
Ο Γιώργος είναι μαχητής του φωτός και έτσι οφείλει να συνεχίσει την πορεία του. Είναι αυτή η στιγμή που ο ΓΑΠ ακούει την φωνή της καρδιάς του και είναι σίγουρος ότι κάνει το σωστό.
Το σύμπαν όπως θα του έλεγε και ο Πάολο Κουέλο συνομωτεί για να κάνει κόμμα ο Γιώργος, και καμιά λινάτσα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο όραμά του.
Καλούμε όλα τα λαμόγια να βγάλουν τον σκασμό και να αφήσουν τον Γιώργο να ολοκληρώσει.
Το γεγονός πως όλοι οι σεσημασμένοι ορθώνουν εμπόδια στον Γιώργο δείχνει τον τρόμο τους.
Πως είναι δυνατόν να είναι αρχηγός κόμματος ο Μιχαλολιάκος και να απαιτούμε από τον Παπανδρέου να κάτσει σπίτι του;

Μάλιστα το προβοκατόρικο Mega παρουσίασε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο τα αδέλφια του Γιώργου διαφωνούν με το εγχείρημά του. Αιδώς Αργείοι...Κάνατε το κανάλι, κωλοχανείο μ΄αυτά τα γελοία και στημένα ρεπορτάζ.
Σε λίγο που θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχετε λεφτά να εξοφλήσετε τα χρέη σας και θα στέλνετε τον τσιφλικά Ιορδάνη Χασαπόπουλο να τραγουδάει ρεμπέτικα παρέα με τον Νίκο Τσιαμτσίκα και την Ράνια Τζίμα για να ξεπληρώσουν τα χρέη του καναλιού.
Την ίδια ώρα, πάντως, το επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου προετοιμάζεται πυρετωδώς, με πηγές να αναφέρουν πως ήδη καταρτίζονται ακόμη και τα ψηφοδέλτια και όλα δείχνουν ότι ο κύβος έχει ριφθεί.
Επικεφαλής του συντονιστικού γραφείου φέρεται να είναι ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Γιώργος Ελενόπουλος, ενώ ρόλους - κλειδιά έχουν αναλάβει οι κ.κ. Καρχιμάκης, Πετσάλνικος, Μωραΐτης, Ξυνίδης και Πεταλωτής, οι οποίοι θα είναι και υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια του νέου κόμματος.
Στο επιτελείο Παπανδρέου επικρατεί αναβρασμός και αισιοδοξία ότι μπορεί το νέο εγχείρημα να πιάσει ένα ποσοστό 8-12% στις πρόωρες εκλογές.