Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ζώντας στον αστερισμό τους. Με τους «κάποιους πολιτικούς επιχειρηματίες και ευαίσθητους οικολογούντες» τα βάζει πάλι η εταιρία ''Οκρίβας'' για το Βάλτο της Πάργας, που με νέες ανακοινώσεις της, προσπαθεί να διαμορφώσει την κοινή γνώμη!!!


Με τους «κάποιους πολιτικούς επιχειρηματίες και ευαίσθητους οικολογούντες» τα βάζει πάλι η εταιρία ΟΚΡΙΒΑΣ για το Βάλτο της Πάργας, που με νέες ανακοινώσεις της προσπαθεί να διαμορφώσει την κοινή γνώμη!!!

Στο νέο  Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, αναφέρονται τα εξής:


Η ΟΚΡΙΒΑΣ ακολουθώντας πιστά όσα αρχικά είχε τονίσει σε προηγούμενη της τοποθέτηση της, όταν κάποιοι πολιτικοί επιχειρηματίες αλλά και «ευαίσθητοι οικολογούντες» προσπαθούσαν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη αλλά και τις αρχές της τοπικής αυτοδιοίκησης με ανυπόστατα στοιχεία, πως συνεχίζει το επενδυτικό της project στην περιοχή του Βάλτου με βήματα νομιμότητας και διαφάνειας .
Υποσχέθηκε εφόσον θα της ζητούνταν πως θα παρουσιάσει τα επίσημα και αληθή στοιχεία για την επένδυση ,στο Βάλτο της Πάργας και το έκανε πράξη .
Συζήτησε και ενημέρωσε τους εκλεγμένους και όχι τους διορισμένους συμβούλους της αυτοδιοίκησης που εμπιστεύτηκαν οι πολίτες του Δήμου Πάργας και τους έκανε γνωστά όλα τα στοιχεία της επένδυσης .


Δεν εξαίρεσε κανέναν από τις επαφές της .Συνομίλησε με τα στελέχη της πλειοψηφίας αλλά και της μειοψηφίας σε τρεις αλλεπάλληλες συναντήσεις και έκανε γνωστή την πρόθεση της για την επένδυση χωρίς κρυφή ατζέντα, όπως κάποιοι άφηναν να εννοηθεί τόσους μήνες για προφανείς λόγους . 
Θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση και δεν θα ακολουθήσει τον κατήφορο όσων επιθυμούν την Πάργα τσιφλίκι μιας μικρής επιχειρηματικής-πολιτικής μειοψηφίας, που επιθυμούν να προσθέτουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και να αφαιρούν κάθε είδους οφέλη από την τοπική κοινωνία .

Θα συνεχίσει με σεβασμό να ενημερώνει την τοπική αυτοδιοίκηση για κάθε της κίνηση, σεβόμενη τον ρόλο της και θα μείνει μακριά από πρακτικές και λογικές που κάποιοι ακόμη και σήμερα συνεχίζουν .
Ταυτόχρονα τονίζει εκ νέου ,πως θα συνεχίσει να υποστηρίζει πως η επένδυση της είναι επένδυση ανάπτυξης και πως θα ακολουθεί πάντα την νομιμότητα ,θα δίνει ανάλογες εξηγήσεις σε υπουργεία και αρμόδιους φορείς σε κάθε της βήμα, και πως αν εκ νέου της ζητηθεί ,θα πράξει τα αυτονόητα , δηλαδή θα ενημερώσει τους εκλεγμένους της αυτοδιοίκησης και όχι τους γαντζωμένους του πολιτικού συστήματος που λειτουργούν με μόνο γνώμονα το δικό τους προσωπικό συμφέρον .

Δεν υπάρχουν σχόλια: