Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ο Αντώνης Σαμαράς ακούει φωνές. Και δεν είναι γαμ⓪στ@υρίδια.


Μήνυμα στους βουλευτές να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς με δημόσια δήλωση του. Παρόλαυτα η εκπομπή θα πρέπει να επαναληφθεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας επειδή, όπως μαρτυρούν οι εταιρείες μέτρησης της τηλεθέασης, τη δήλωση δεν την άκουσαν ούτε οι βουλευτές της Ν.Δ. Είχαν πάει για ψώνια με τις οικογένειες τους αφού ο καιρός ήταν καλός και τα καταστήματα ανοικτά.

Επίσης ούτε ο κόσμος κατάφερε να πληροφορηθεί τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά γιατί επίσης είχε πάει για ψώνια. Οπότε δεν έχει ακόμα πληροφορηθεί ότι δεν θέλει να γίνουν πρόωρες εκλογές  ώστε να τερματιστεί η πολιτική αβεβαιότητα και να προχωρήσει η Ελλάδα στην επόμενη μέρα με την Ν.Δ. και όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όμως ο κόσμος μπορεί να συνεχίσει να κοιμάται ήσυχος αφού ακόμα και αν είναι ανενημέρωτος σχετικά με  τη δήλωση του πρωθυπουργού, θα του την πληροφορήσει ο Μπάμπης του ΣΚΑΙ και οι λοιποί δημοσιοκάφροι από τα μέσα μαζικής εξημέρωσης. Όλη την εβδομάδα αυτά θα μας λένε.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι ο ίδιος ακούει φωνές  που του υποδεικνύουν ποιο είναι το συμφέρον της Ελλάδα και κάλεσε και τους υπόλοιπους βουλευτές να κάνουν το ίδιο. Και ας τους έκαιγαν στο παρελθόν στη πυρά όσους άκουγαν φωνές. Και ας τους κλείνουν στο τρελοκομείο σήμερα. Ο Αντώνης Σαμαράς θεωρεί ότι οι φωνούλες που του τριβελίζουν το μυαλό αποτελούν τη σίγουρη μέθοδο προς τη γνώση. Τις οποίες ονομάζει “φωνές της συνείδησης του”. Ο ασυνείδητος …

Έτσι ο Αντώνης Σαμαράς καλεί να συστρατευτούν όλοι όσοι υποστηρίζουν την ευρωπαϊκή προοπτική της Γερμανίας και να ψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα και όχι τον Παρών για πρόεδρο της δημοκρατίας. Και στη συνέχεια θα τα βρουν. Όλο και κάποιο υπουργείο θα περισσέψει. Στην τελική, θα ιδρύσει και άλλα υπουργεία. Ένα υπουργείο για κάθε μνημονιακό. Γ@μѠ τα υπουργεία μου.

(Ο Αντώνης Σαμαράς προτείνει στον ΣΥΡΙΖΑ να συναινέσει σε μια φιλελεύθερη πολιτική. Γιατί δεν συναινεί ο Αντώνης Σαμαράς σε μια μη φιλελεύθερη πολιτική; Για την Ελλάδα ρε γ@μѠτ⓪…)

www.greki-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: