Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Οι Μουσικές Αίθουσες Εκδηλώσεων ''Μεντής'', στην Εθνικής Αντιστάσεως 50, Παλλήνη Αττικής και φέτος με Ηπειρώτικο μουσικό πρόγραμμα διατίθενται για συνεστιάσεις


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι Μουσικές Αίθουσες Εκδηλώσεων Μεντής διοργανώνουν και φιλοξενούν την καθιερωμένη ετήσια χοροεσπερίδα σας.
Στη προσπάθεια μας να συνεχίσουμε τον επιτυχημένο αυτό θεσμό που καθιερώθηκε από χρόνια, έχουμε ήδη αρχίσει με εντατικό ρυθμό τις απαιτούμενες προετοιμασίες για την όσο το δυνατό καλύτερη διοργάνωση της χοροεσπερίδας σας. Εν όψει των 16 χρόνων εμπειρίας μας, το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει την παρουσία ορχήστρας ή την συμμετοχή Dj εάν το επιθυμείτε. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πρώτιστα στα μέλη αλλά και στους φίλους μια ευχάριστη και διασκεδαστική βραδιά, με άφθονο καλό φαγητό,ποτό και πολύ κέφι με επιλεγμένη μουσική, μέσα σε μια φιλόξενη, άνετη και ζεστή ατμόσφαιρα.
Στόχος μας μια εκδήλωση επιτυχημένη και ζωντανή.

Οι αίθουσες εκδηλώσεων Μεντής αποτελούνται από τέσσερεις μοναδικές αίθουσες στα προάστια της Αθήνας.
Τέσσερεις θαυμάσιοι χώροι για να γιορτάσετε τις πιο πολύτιμες στιγμές της ζωής σας σε ένα ιδανικό περιβάλλον για κάθε εκδήλωση… γάμους, βαπτίσεις, αρραβώνες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, πάρτυ, χοροεσπερίδες, συνεστιάσεις, παιδικά πάρτυ.



Τα τελευταία δεκαέξι χρόνια μαζί σας στις καλύτερες στιγμές σας βρίσκονται οι Μουσικές Αίθουσες Εκδηλώσεων «Μεντής». Μας γνωρίζετε για την άριστη εξυπηρέτηση, το υπέροχο φαγητό, την φιλική ατμόσφαιρα, την οργάνωση μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και την επιλεγμένη μουσική.

Κάθε εκδήλωση για εμάς είναι μια πρόκληση να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να σας μείνει αξέχαστη. Γιατί γνωρίζουμε πως η εκδήλωσή σας, θέλετε και πρέπει να μείνει χαραγμένη στην μνήμη σας ως υπέροχη και τίποτα λιγότερο.


Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που για τόσα χρόνια βρίσκεστε δίπλα μας και μας τιμάτε με την προτίμησή σας.

Πρόσκληση σε ρεβεγιόν.


Καθώς η πόλη αρχίζει να κινείται στους εορταστικούς ρυθμούς, εμείς στις Μουσικές Αίθουσες Εκδηλώσεων _ Μεντής _ ετοιμάσαμε για εσάς και τους αγαπημένους σας, ένα μοναδικό πρόγραμμα για την περίοδο των γιορτών.
Γιορτάστε μαζί μας τις πιο λαμπερές μέρες του χρόνου. Ζήστε την πολυτέλεια και την παράδοση στις χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις μας.
Πλούσιο μενού και ζωντανή μουσική.
Χριστούγεννα 24 & 25 Δεκεμβρίου.
Πρωτοχρονιά 31 Δεκεμβρίου & 1 Ιανουαρίου.
Για αξέχαστες χαρούμενες γιορτές.
Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2013.

Τηλ κρατήσεων. 210 6032060 – 210 6667836 – 210 6667389 – 693 6005512.



Εθνικής αντιστάσεως 50, Παλλήνη, Αττική Τ.Κ. 15351

Τηλ. κρατήσεων: 210-6032060 - 210-6667836 - 210-6667389 - 6936-005512
e-Mail: info@mentis.com.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: