Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Μήνυμα της Ανοικτής Συμπαράταξης Πρέβεζας (ΑΣΥΠ) για τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής. Δείτε το video.








Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, έγιναν πολλές προσπάθειες ετεροπροσδιορισμού της δημοτικής μας παράταξης, με στόχο την αποδόμηση, την αποδυνάμωση της δυναμικής μας, την διαστρέβλωση της αλήθειας.

Η ΑΣΥΠ ενάντια στις τακτικές της στοχευμένης και υποκεινούμενης παραπληροφόρησης, ενάντια στις παρωχημένες προκλήσεις και συκοφαντίες, απέφυγε επιμελώς την άγονη αντιπαράθεση, αφ' ενός μεν γιατί δεν συνάδει με το αξιακό της σύστημα, αφ' ετέρου δε διότι είχε καλύτερα πράγματα να ασχοληθεί. Απλά.


Ωστόσο, έπειτα από αίτημα αρκετών συμπολιτών, φίλων και ψηφοφόρων της πλατιάς δημοκρατικής δημοτικής μας παράταξης και προτού ανυπόστατες φήμες εδραιωθούν στις συνειδήσεις των πολιτών ως γεγονότα, απαντούμε τα εξής:




Α. Ο φυσικός χώρος της ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ προσδιορίζεται αυστηρά στα γεωγραφικά όρια του διευρυμένου μας Δήμου.


Β. Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ήταν, είναι και θα είναι πάντα υπέρμαχος της ενότητας των συμπολιτών μας, χώρος προστασίας των ανέργων, των αδύναμων, της νεολαίας μας. Είναι και θα είναι πάντα ενάντια στις πολιτικές της απομόνωσης και του αποκλεισμού που δημιουργούν ρήξεις, πόλωση, μολύνοντας το δημοκρατικό γίγνεσθαι.


Γ. Η δημοτική μας παράταξη εξυπηρετεί ένα και μοναδικό συμφέρον. Το συμφέρον των πολιτών, των Πρεβεζάνων και των συμπολιτών μας που κατοικούν στα χωριά του δήμου μας.


Δ. Η δημοτική μας παράταξη γεννήθηκε μέσω της υγιούς αντιπαράθεσης και του γόνιμου διαλόγου. Τα σημεία αναφοράς της είναι: ΣΕΒΑΣΜΟΣ - ΔΙΑΛΟΓΟΣ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.


Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ δεν δημιουργήθηκε για να συστεγάσει ιδεολογικά άκρα και τάσεις που διαβρώνουν τις πανανθρώπινες αξίες και σταθερές της Δημοκρατίας, της ισονομίας, της ελευθερίας των ιδεών και της έκφρασης.


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΥΠ
Η ΠΛΑΤΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.
Δείτε το video


www.romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: