Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

The sky - Ο ουρανός. Φωτογραφικό αφιέρωμα the big picture boston


Στο "Αγάπη και μια ερώτηση" του Robert Frost, ο ποιητής γράφει «Ας δούμε τον ουρανό, Και ερώτημα τι της νύχτας να είναι, Ξένος, εσείς και εγώ" Μπορεί να υπάρχουν ή να μην είναι απαντήσεις εκεί για μας, ούτε για γαμπρό Frost, αλλά η απλή ευχαρίστηση του ατενίζοντας τον ουρανό είναι μια κερδοφόρα επιδίωξη. Φωτογράφοι έχουν επιλέξει τον ουρανό ως ένα θέμα για όσο χρονικό διάστημα η κάμερα έχει υπάρξει. Ατμοσφαιρική και ουράνιο φαινόμενο δημιουργήσετε μια ατελείωτη καμβά για τα πεινασμένα μάτια.

 Τα κείμενα που συνοδεύουν τις φωτογραφίες είναι αυτόματη μετάφραση από την google.

Στην παραπάνω φωτογραφία οι ζωντανεύει το ηλιοβασίλεμα ο ουρανός την 1η Φεβρουαρίου 2013 Rustenburg, Νότια Αφρική.

Μια ζωντανή είναι καταιγίδας περνά πάνω από Dorchester Bay στη Βοστώνη στις 24 Ιουλίου 2012.

Το βόρειο σέλας, ή βόρειο σέλας, λάμψη κοντά Tromsoe, της Νορβηγίας στις 24 Ιανουαρίου 2012.

Ένα μοτέρ αλιευτικό σκάφος κατά τη διάρκεια ενός ηλιοβασιλέματος σε Μαζατλάν, Μεξικό στις 27 Δεκεμβρίου 2012.

Ένα φανάρι ουρανού ξεκίνησε στο Ζάγκρεμπ στις 20 Δεκεμβρίου, 2012. Η εκδήλωση "Kapulica & Φανάρια" συνεπάγεται ότι τα άτομα απελευθέρωση περίπου χίλια φανάρια για να συμβολίσουν την αποστολή ευχές για το σύμπαν.

Άλογα Φυλή κάτω από την πλάτη ίσια στην The Castle In αρχάριους »Αγώνας Hurdle Τόντον" National Hunt »στο Taunton Racecourse στις 7 Ιανουαρίου του 2013 σε Τόντον, Αγγλία.

Μια noctilucent σύννεφο, μια σπάνια σούπερ υψηλής σύννεφο υψόμετρο μόλις ορατή από τη Γη, επιπλέει στην αυγή στο μεσόσφαιρα σε μια φωτογραφία έκανε την από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό από την καναδική αστροναύτης Chris Hadfield στις 6 Ιανουαρίου, 2012.

Νιουφάουντλαντ και Λαμπραντόρ βρίσκονται κάτω από τα σύννεφα σε μια φωτογραφία έκανε την από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό από την καναδική αστροναύτης Chris Hadfield στις 7 Ιανουαρίου, 2012.

Μια χρωματισμένης σχηματισμό θύελλα με κόκκινη σκόνη ταξιδεύει σε όλο τον Ινδικό Ωκεανό κοντά Onslow στη Δυτική Αυστραλία ακτή 9 Ιανουαρίου 2013.

Οι άνθρωποι απολαμβάνουν την θάλασσα στο Galle Face Green σε Κολόμπο, Σρι Λάνκα στις 6 Οκτωβρίου, 2012.

Μαύρα σύννεφα καλύπτουν τον ουρανό στο κέντρο της Σαγκάης στις 6 Αυγούστου, 2012.

Οι άνθρωποι στέκονται στην Αραβική Θάλασσα μετά το ηλιοβασίλεμα στη Βομβάη την 1η Νοεμβρίου, 2012.

Μια ραβδώσεις μετεωρίτη στον ουρανό κατά τη διάρκεια της ετήσιας Geminid βροχή μετεωριτών στις 13 Δεκεμβρίου 2012, κοντά στο Lafayette, Ind Η ακτινοβολούν μετεωρίτες από την περιοχή του ουρανού που περιέχει τον αστερισμό των Διδύμων.

Μια αστραπή αναβοσβήνει στον ορίζοντα πάνω από την Ρίβερ Πλέιτ ανοικτά των ακτών της Μοντεβιδέο, Ουρουγουάη στις 29 Δεκεμβρίου 2012.

Βαριά σύννεφα καλύπτουν τον ουρανό πάνω από τη Βηρυτό στις 7 Ιανουαρίου 2013.

Μια Ultra ορθόδοξων Εβραίων άνθρωπος κοιτάζει ένα ουράνιο τόξο πάνω από τη Μεσόγειο θάλασσα, στο Τελ Αβίβ στις 9 Ιανουαρίου, 2013.

Εκκαθάριση ουρανούς περιμένουν ένα τρίποδο-toting φωτογράφος ψάχνει για μια θέση για να συλλάβει το νωρίς το πρωί το φως στο φως Head Portland στις 17 Ιανουαρίου 2013, στο Cape Elizabeth, Μέιν.

Με τη θερμοκρασία στους μείον 6 βαθμούς Κελσίου, ατμούς ατμού από τη χαρτοβιομηχανία Sappi διαχέεται στην πρόωρη ουρανό το πρωί στο Westrbook, Maine στις 24 Ιανουαρίου 2013.

Ένα ατμοσφαιρικό φαινόμενο που είναι γνωστό ως «σκύλος ήλιο» εμφανίζεται στον ουρανό στο Fort Ann, Νέα Υόρκη στις 25 Ιανουαρίου 2013. Το αλογόνο γύρω από τον ήλιο προκαλείται από τη διάθλαση του φωτός του ήλιου από μικρούς κρυστάλλους πάγου στην ατμόσφαιρα.

Το San Gabriel βουνά αργαλειό στο παρασκήνιο κατά τη διάρκεια της νεφοκάλυψη πάνω από το Λος Άντζελες ορίζοντα στις 26 Ιανουαρίου 2013.

Το πλήρες φεγγάρι ανατέλλει πάνω από την Chugach βουνά πίσω από Anchorage, Αλάσκα, αντικατοπτρίζεται στα νερά του Inlet Cook στις 26 Ιανουαρίου 2012.

Ένας περιηγητής παίρνει τις μεγάλες πρήζεται ως σύννεφα συγκεντρώνονται στο Coogee Beach μετά από ανέμους και τη βροχή ταλαιπώρησε Σίδνεϊ στις 29 Ιανουαρίου 2013.

  Ενας ποδηλάτης κατά τη διάρκεια τηςημέρας στο Πεκίνο, που εχει ατμοσφαιρικό μολυσματικό νέφος


Δεν υπάρχουν σχόλια: