Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

«Μικρή πατρίδα» ...με μεγάλους ανθρώπους. Kαι φέτος την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο, η πλατεία του Γοργομύλου πήρε ξανά ζωή αλλά και έδωσε ζωή σε όσους πήγαν να απολαύσουν τον Γιάννη Αγγελάκα και τον Χρήστο Θηβαίο αλλά και τους Bandemonic, Delusion, G. GAKIS & Apollo band, Τρία τέταρτα, Manifesto, Blues people!

«Μικρή πατρίδα»..με μεγάλους ανθρώπους!

Ήταν Αύγουστος του 2008 όταν για πρώτη φορά «ανέβηκα» μέχρι τον Γοργόμυλο για να δω τι είναι αυτό το Rapido Molino Rock Festival που είχα δει σε μια αφίσα στην Πρέβεζα και θυμάμαι έναν Λάκη Παπαδόπουλο και έναν Γιοκαρίνη να κάνουν τα δικά τους πάνω στη σκηνή και να διασκεδάζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τον κόσμο που η αλήθεια είναι δεν είχε κατακλύσει την πλατεία που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού.

aggelakas rapido



Από τότε αυτός ο πλάτανος στην πλατεία κάθε Αύγουστο έγινε σημείο αναφοράς, όχι μόνο για μένα, αλλά για εκατοντάδες Πρεβεζάνους, Αρτινούς, Γιαννιώτες και γενικότερα φίλους της μουσικής που αναπάντεχα βρήκαν το δικό τους Φεστιβάλ σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Π.Ε. Πρέβεζας.


Στον πρώην δήμο Ανωγείου, όπου σε κάποια σημεία οι κάτοικοι δεν έχουν νερό λόγω της αδιαφορίας ή της ανικανότητας ορισμένων, κάποιοι άνθρωποι καταφέρνουν και για 10 χρόνια παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες να διοργανώνουν ένα διήμερο φεστιβάλ με ελάχιστη είσοδο(5 ευρώ είναι πολύ λίγα για Παπακωνσταντίνου, Στόκα, Ζιώγαλα,Θηβαίο, Αγγελάκα κ.τ.λ.) το οποίο κάθε χρόνο κερδίζει και περισσότερους φίλους και υποστηρικτές.

 IMG 9521

Έτσι και φέτος την Παρασκευή και το Σάββατο η πλατεία του Γοργομύλου πήρε ξανά ζωή αλλά και έδωσε ζωή σε όσους πήγαν να απολαύσουν τον Γιάννη Αγγελάκα και τον Χρήστο Θηβαίο αλλά και τους Bandemonic, Delusion, G. GAKIS & Apollo band, Τρία τέταρτα,  Manifesto,  Blues people.

IMG 9573

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στο Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο του Γοργόμυλου, σε όλους τους εθελοντές και ραντεβού στο 11thRapidoMolinoRockFest.

Δείτε δύο βίντεο από την εκδήλωση.






Δεν υπάρχουν σχόλια: