Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Καταγγέλλει τους δημάρχους ετοιμάζοντας την επιστροφή του;


Εντύπωση προκαλεί η στάση αλλά και οι δηλώσεις που επέλεξε να κάνει στην Αθήνα (Zougla.gr) ο πρώην βουλευτής Άρτας Κώστας Παπασιώζος βάζοντας ουσιαστικά φωτιά στην τοπική αυτοδιοίκηση.  Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο κ. Παπασιώζος ισχυρίζεται ότι οι προυπολογισμοί τριών δήμων του Νομού Άρτας εγκρίθηκαν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση χωρίς κανέναν έλεγχο.

 «Ενεκρίθη ο προϋπολογισμός τους από τα δημοτικά συμβούλια χωρίς να έχει γίνει ο προαπαιτούμενος έλεγχος από την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια. Αυτό είναι πρωτοφανές κι είναι σαν να λέμε στους δημάρχους για το νέο έτος "μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δώσετε!"» λέει έκπληκτος ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Παπασιώζος. Ο πρώην βουλευτής Άρτας Κώστας Παπασιώζος θα επισκεφθεί -λέει- πάραυτα το γραφείο του εισαγγελέα.

«Σ' αυτήν την κρίσιμη περίοδο, αν οι δήμαρχοι, δεν έχουμε από πουθενά έλεγχο, τότε  τι μηνύματα στέλνουμε στον κόσμο;» διερωτάται ο πρώην βουλευτής.

Αλήθεια ο ίδιος τι μήνυμα θέλει να στείλει στον κόσμο; Μήπως αυτό της προετοιμασίας για επιστροφή στην αυτοδιοίκηση; Αν κάτι τέτοιο θέλει, διάλεξε λάθος τρόπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: