Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Πανελλήνια συγκίνηση προκάλεσε η είδηση του θανάτου μιας 27χρονης κοπέλας από την Αμμουδιά Πρέβεζας. Έπασχε από νευρική ανορεξία.

Πανελλήνια συγκίνηση προκάλεσε η είδηση του θανάτου μιας 27χρονης κοπέλας από την Αμμουδιά Πρέβεζας, η οποία έπασχε από νευρική ανορεξία.

Η Βασιλική ξεκίνησε να δίνει την μάχη με την ασθένειά της σχεδόν αμέσως από την στιγμή που πέρασε στη Νομική Αθηνών και σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη και όταν οι δυνάμεις της την είχαν πλέον εγκαταλείψει η ίδια φρόντιζε να περνά τα μαθήματα με πολύ υψηλές μάλιστα βαθμολογίες. 

Όλοι μιλούν για ένα κορίτσι που επιδίωκε να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλες τις δραστηριότητές της, καταφέρνοντας να είναι πάντα μια από τις καλύτερες μαθήτριες στο σχολείο. 
Η μάχη που έδωσε με τη νευρική ανορεξία ήταν σκληρή και διήρκησε πάνω από 7 χρόνια και παρά την προσπάθεια που κατέβαλε τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της ήταν μια από τις ελάχιστες μάχες που η 27χρονη δεν μπόρεσε να κερδίσει. 
Η κηδεία της κοπέλας έγινε τη Δευτέρα στην Αμμουδιά, παρουσία εκατοντάδων συγγενών και φίλων που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.

Καλύτερα η Μαρία
Την ίδια στιγμή, ελπιδοφόρα είναι τα μηνύματα για την πορεία της υγείας μιας νεαρής κοπέλας η οποία κατάγεται από τον Λούρο και πριν από λίγους μήνες είχε απευθύνει έκκληση προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα που θα επέτρεπαν τη νοσηλεία της σε εξειδικευμένο κέντρο για την καταπολέμηση της νευρικής ανορεξίας. 
Η Μαρία φαίνεται να έχει κερδίσει την μάχη αφού ξεκίνησε να παίρνει κιλά και να διεκδικεί μια δεύτερη ευκαιρία στην ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: