Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Έντονα αποκριάτικο το ερχόμενο τριήμερο 1,2 και 3 Μαρτίου 2013, από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας!

Έντονα αποκριάτικο Τριήμερο από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας!

Σε Αποκριάτικους ρυθμούς κινείται εδώ και λίγες ημέρες η Πρέβεζα με τα μέλη του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας να έχουν ήδη δώσει αποκριάτικο χρώμα στην πόλη με τον στολισμό της Λεωφόρου Ειρήνης.

Tο ερχόμενο τριήμερο από την Παρασκευή 1η Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 3 Μαρτίου, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας θα σκορπίσει στην πόλη της Πρέβεζας ακόμη πιο έντονο άρωμα Αποκριάς.
Την Παρασκευή 1η Μαρτίου πραγματοποιείται ο Κόκκινος Χορός (Memories), το Σάββατο 2 Μαρτίου η τελετή έναρξης (Πεζόδρομος Μπάλκου) και την Κυριακή 3 Μαρτίου η «Άσωτη γιορτή» (Λ. Ειρήνης).

komitato

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Παρασκευή 1/3/2013 ώρα 21.30 Κόκκινος Χορός (Memories Bar)

kokkinos xoros2

Στη βραδιά η αμφίεση είναι μόνο κόκκινη, από καπέλα κόκκινα, περούκες κόκκινες, αποκριάτικες στολές κόκκινες, παντελόνια κόκκινα, φούστες κόκκινες, γόβες κόκκινες, γυαλιά με κόκκινο σκελετό μέσα σε ένα αποκριάτικο ντελίριο. Ο Κόκκινος χορός λαμβάνει χώρα φέτος στο Memories Bar και προμηθευτείτε ότι κόκκινο έχετε, γι’ αυτή τη βραδιά, της Παρασκευής 1ης Μαρτίου. Η προσέλευση στον κόκκινο χορό ξεκινά ώρα 21.30.

Σάββατο 2/3/2013 ώρα 20.30 Τελετή έναρξης (Πεζόδρομος Μπάλκου)- Party Prevere

teleth enarkshs

Με μια σειρά από υπέροχα μουσικά και χορευτικά σχήματα ο πεζόδρομος της Β΄Μπάλκου, θα πάρει έντονο άρωμα Αποκριάς, το Σάββατο 2 Μαρτίου ώρα 20.30. Στο πρόγραμμα της τελετής έναρξης του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, συμμετέχουν : Χορευτικός όμιλος «Πρέβεζα» του Γιάννη Θάνη, σύλλογος ρυθμικής γυμναστικής «ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ» της Βάσως Ζαντραβέλη. Δεύτερο δημοτικό σχολείο Πρέβεζας (υπεύθυνη Ιουλία Λύρου), Χορευτική Ομάδα Ζούμπα και Λάτιν της Μαριέττας Γκούμα, PA’ BAILAR (πολιτιστική μη κερδοσκοπική ομάδα με σκοπό τη διάδοση και τη σωστή εκμετάλλευση της χορευτικής παράδοσης της Νοτίου Αμερικής , του Αργεντίνικου Τάνγκο καθώς και της Νοτίου Ευρώπης), Το χορευτικό του συλλόγου του Αγίου Θωμά (Χοροδιδάσκαλος Γιώτα Ροντογιάννη).

Κυριακή 3/3/2013 ώρα 20.30 «Άσωτη γιορτή» (Λ.Ειρήνης Piccolo Café)

komitato10

Αποκριάτικη μουσική, στιγμές χαλάρωσης ,δωρεάν σουβλάκια από τους χορηγούς της εκδήλωσης και κρασί. Οι ψησταριές θα πάρουν φωτιά, τα γέλια θα δώσουν και θα πάρουν και η Κυριακή του Ασώτου, γιορτάζεται με μοναδικό τρόπο από τους συμμετέχοντες στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, λίγο πριν τη στροφή για την τελική ευθεία που περιλαμβάνει: περιήγηση των Καρναβαλιστών (Παρασκευή 8/3/2013), την ποδαράτη παρέλαση (Σάββατο 9/3/2013) και την αποκριάτικη με άρματα παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας (16/3/2013).

Δεν υπάρχουν σχόλια: