Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ποια είναι η Κατερίνα Μιχαηλίδη που οργάνωσε το "χάπενιγκ" κατά του Παπανδρέου στο εστιατόριο του Βερολίνο.


To smartpost.gr βασισμένο στο ρεπορτάζ της "Bild" δίνει άλλη διάσταση στο επεισόδιο με τον Γιώργο Παπανδρέου στο Βερολίνο. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα το χάπενιγκ σε βάρος του Παπανδρέου το οργάνωσε μέσα από το Facebook η Κατερίνα Μιχαηλίδη η οποία ενημέρωσε για την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στο εστιατόριο του Βερολίνου. Ο Παπανδρέου όχι μόνο δεν έφυγε αλλά συνέχισε κανονικά το φαγητό του και στο τέλος της βραδιάς αποχώρησε με ταξί.


Η Bild με σημερινό της δημοσίευμα επιβεβαιώνει τα πραγματικά γεγονότα σε σχέση με το δείπνο του Παπανδρέου στο Βερολίνο, μακριά από τις αθλιότητες που ακούστηκαν και έγιναν και πρωτοσέλιδο σήμερα στη φυλλάδα “Δημοκρατία” με τον τίτλο “Πέταξαν έξω το Γιώργο”.

Η Bild αναφέρει ότι 15 περίπου έλληνες φοιτητές άρχισαν να φωνάζουν στον Γιώργο Παπανδρέουο ελληνικός λαός θα πληρώσει το λογαριασμό σου”, εκείνος αμέσως απάντησε “εγώ έχω αγωνιστεί για τη δημοκρατία στη χώρα μας” και πελάτες του μαγαζιού άρχισαν να τον χειροκροτούν αυθόρμητα! Οι φοιτητές, γράφει η εφημερίδα, διώχτηκαν από το μαγαζί και μετά από μισή ώρα – προφανώς δηλαδή κανένας δεν τον “πέταξε έξω” - ο Παπανδρέου ολοκλήρωσε το δείπνο του και έφυγε από το μαγαζί, ενώ κάποιοι φοιτητές τον περίμεναν απέξω. Μπήκε σε ένα ταξί και αναχώρησε για το ξενοδοχείο του.


In einem Lokal in Berlin Griechen gehen auf Ex-Premier los!
30.10.2012 — 00:01 Uhr

Mitte – Griechenlands Ex-Ministerpräsident Giorgos Andrea Papandreou (60), der sich gerade in Berlin aufhält, wollte in einem Lokal in Mitte speisen.
Plötzlich ging eine Gruppe wütender griechischer Studenten auf ihn los!

Sonntagabend, 23 Uhr, an der Rosenthaler Straße: Papandreou sitzt mit seiner Frau Ada im Lokal „ChénChè“. Sie sind wegen der Townhall-Konferenz von Karstadt-Käufer Nicolas Berggruen (51) nach Berlin gekommen, Thema: „Europa nach der Krise“.
Vor dem Lokal in Mitte wird es plötzlich laut. Aus einem benachbarten Club kommen rund 15 griechische Studenten, sehen Papandreou und stürmen ins Lokal und auf dessen Tisch zu.
„Das griechische Volk bezahlt deine Rechnung!“, rufen sie erregt. Papandreou: „Ich habe für Demokratie in unserem Land gekämpft!“ Einige Restaurant-Gäste applaudieren spontan.
Die Studenten werden des Lokales verwiesen. Als der Ex-Ministerpräsident eine halbe Stunde später das Lokal verlässt, kommen die Demonstranten erneut aus einer Toreinfahrt herbeigerannt.
Doch Papandreou steigt in ein Taxi und fährt zurück in sein Hotel.
Mehr aktuelle News aus Berlin und Umgebung lesen Sie hier auf berlin.bild.de.




Ποια είναι η κυρία Κατερίνα Μιχαηλίδη; Η κυρία Κατερίνα Μιχαηλίδη πρωταγωνίστησε από ό,τι φαίνεται στις προχθεσινές αθλιότητες ενός γκρουπούσκουλου εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου στο Βερολίνο. Στο facebook, λίγο πριν ξεκινήσει το συμβάν έγραψε:
“Rosethaler strasse 13 Βερολίνο… Ο κύριος Παπανδρέου ήρθε να απολαύσει το βραδινό του… Όποιος θέλει να του το χαλάσει, θερμή παράκληση να περάσει απο εδώ …”


Σήμερα έγραψε στα αγγλικά:
“Να ενημερώσω όλους τους μη ομιλούντες ελληνικά για χθες βράδυ: Ο αγαπημένος μας Πρωθυπουργός, έτρωγε ήρεμα σε ένα βιετναμέζικο εστιατόριο στο Βερολίνο… Ελπίζω ότι ο γιος της π… θα θυμάται αυτό το βράδυ…
Και μετά γράφει στα ελληνικά: “Συγνώμη ο πα… ήθελα να πω”


Και μετά: “Τι κάνεις όταν περνάει ο Γιωργάκης από δίπλα σου για να πάει να φάει; Εεε, μια πάπια θες να του κάτσει στο λαιμό ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ…”

Τι διαφορά έχουν όλα αυτά από εκείνα που κάνουν οι χρυσαυγίτες; Καμία …

www.kourdistoportocali.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: