Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Σε ισχύ τέθηκε το χειμερινό ωράριο και στην αγορά της Πρέβεζας.


Σε ισχύ τέθηκε το χειμερινό ωράριο και στην αγορά της Πρέβεζας την ώρα που η μεγάλη μερίδα του εμπορικού κόσμου βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, δίνοντας τον αγώνα της επιβίωσης. 

Μέσα σε ένα ζοφερό κλίμα οικονομικής ασφυξίας, έλλειψης ρευστότητας, υπέρογκων φορολογικών βαρών ο τζίρος των καταστημάτων βουλιάζει, με αποτέλεσμα αυτά να κλείνουν και ο κόσμος να μένει στο δρόμο. 

Την ίδια στιγμή πολλοί έμποροι, αδυνατούν να πληρώσουν τον ασφαλιστικό τους φορέα, με αποτέλεσμα να μην τους παρέχεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Στην προσπάθειά του ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας να στηρίξει τις επιχειρήσεις καλεί τους πολίτες να κάνουν τις αγορές τους από τα καταστήματα της πόλης. 

Σύμφωνα με τους εμπόρους είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε όλοι ότι αν δεν στηρίξουμε την τοπική αγορά θα ακολουθήσουν αλυσιδωτά προβλήματα που θα επηρεάσουν ολόκληρη την τοπική κοινωνία. 
Οι ίδιοι αναφέρουν ότι στην αγορά της Πρέβεζας υπάρχει μεγάλη ποικιλία ενώ οι τιμές είναι ανταγωνιστικές. 
Με την εφαρμογή του χειμερινού ωραρίου λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα στην πόλη μας και σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο αυτά λειτουργούν ως εξής: Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 8.30 με 2 το πρωί και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 8.30 με 1.30 το πρωί και 5 με 8 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: