Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Στην Πορταριά με την Εθνική Γυναικών του volley η Πρεβεζάνα Τζίνα Λαμπρούση


Την επόμενη Παρασκευή 10 Αυγούστου στην Πορταριά έχει ορισθεί το ραντεβού της Εθνικής μας ομάδα βόλευ των γυναικών για την έναρξη της προετοιμασίας της εν όψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2013 και των φιλικών με την ομάδα του Βελγίου.

Ανάμεσα στις 17 αθλήτριες που θα ξεκινήσουν την προετοιμασία με την Εθνική ομάδα των Γυναικών υπό τις οδηγίες των ομοσπονδιακών προπονητών Τάκη Φλώρου και Αποστόλη Οικονόμου είναι και η Πρεβεζανα παίκτρια του Ηρακλή Κηφισιάς Τζίνα Λαμπρούση.


Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Τάκης Φλώρος και Απόστολος Οικονόμου θα ξεκινήσουν την προετοιμασία με 17 αθλήτριες που είναι οι: Γεωργία Λαμπρούση, Αθηνά Παπαφωτίου, Γεωργία Τζανακάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα, Ειρήνη Κελεσίδου, Μαρία Χατζηνικολάου, Ευγενία Τσίμα, Ευαγγελία Μερτέκη, Ελένη Κιόση, Ευαγγελία Χαντάβα, Μαρία Νομικού, Νικολέττα Κουτουξίδου, Όλγα Στράντζαλη, Ανθή Βασιλαντωνάκη, Μαριαλένα Αρτακιανού και Ίζαμπελ Ιβάνοβα.

Επίσης έχουν δηλωθεί στη CEV και οι: Παναγιώτα Διώτη, Ελένη Κωνσταντινίδου, Ζωή-Αικατερίνη Σκόνδρα, Μαρία Γενιτσαρίδη και Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου.

Το προπονητικό τιμ συμπληρώνουν ο τιμ μάνατζερ Δημήτρης Μιχαλόπουλος, η φυσιοθεραπεύτρια Αντωνία Ρούσσου και η στατιστικολόγος Βασιλική Νεντή.

Στην Πορταριά η Εθνική ομάδα θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα του Βελγίου στις 24, 25 και 26 Αυγούστου για τρεις φιλικούς αγώνες. 

www.prevezaspots.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: