Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

«Άρωμα» Βραζιλίας στο ΕΚΟ Footvolley 2012 στην παραλία της Λούτσας Πρέβεζας

«Άρωμα» Βραζιλίας στο ΕΚΟ Footvolley 2012 στην παραλία της Λούτσας

Ώρα για... σάμπα χθες στη Λούτσα, καθώς στην πανέμορφη αυτή παραλία της Π.Ε. Πρέβεζας - στο W café- ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του ΕΚΟ FOOTVOLLEY 2012, που διοργανώνει η εταιρία διαφήμισης και επικοινωνίας STUDIO MEDIA σε συνεργασία με την MC EVENTS.

IMG 7967

Και το τουρνουά αυτό είχε... άρωμα Βραζιλίας, όχι μόνο γιατί ο Αλεσάντρο Σοάρες (πρώην άσος της ΑΕΚ) και η βραζιλιάνικη παρέα του (Μπίρο, Φάμπιο κ.α.), έδειξαν ότι στη χώρα αυτή γεννιούνται με μια μπάλα στα πόδια στις παραλίες, αλλά γιατί «δροσερές» παρουσίες από τη Βραζιλία, έδωσαν ξεχωριστή νότα με το χορό τους.

Όσοι βρέθηκαν στην παραλία της Λούτσας, απόλαυσαν ένα ιδιαίτερο άθλημα, που στη Βραζιλία είναι ιδιαιτέρως διαδεδομένο και στην Ελλάδα ανεβάζει «μετοχές» τα τελευταία μόλις χρόνια. Πρόκειται πάνω από όλα για ένα show, με πολλή μουσική.

IMG 8015

Σήμερα θα διεξαχθεί ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του τουρνουά (ώρα εναρξης 5.00μ.μ.), ενώ έχει προσκληθεί να παραβρεθεί και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Luciano Galletti.
Σοάρες: «Μακάρι η ΑΕΚ να βρει το δρόμο της»

IMG 8057

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ Αλεσάντρο Σοάρες, μίλησε, για τη δύσκολη στιγμή, που περνά η «Ένωση», ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικούς χαρακτηρισμούς για την παραλία της Λούτσας και για το event.
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αρχικά δήλωσε: «Είναι ένα πολύ ωραίο και οργανωμένο event. Κάθε χρόνο συμμετέχουμε σε αυτή τη διοργάνωση που κάνει ο Μαρσέλο. Περνάμε πάρα πολύ ωραία και ελπίζω κάθε χρόνο να είναι και καλύτερα. Η παραλία της Λούτσας είναι πολύ όμορφη, ο κόσμος είναι εδώ και μας βοηθάει. Ο κόσμος συμμετέχει μαζί μας και αυτό είναι πάρα πολύ καλό.

Στη Βραζιλία υπάρχουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που ζουν από το footvolley. Εμείς είμαστε εδώ για να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε, αλλά στη Βραζιλία αυτό γίνεται επαγγελματικά»
Αναφορικά με το μέλλον της ΑΕΚ, τόνισε: «Είναι πολύ δύσκολη στιγμή για την ΑΕΚ. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Η ΑΕΚ έχει ξεπεράσει και άλλες φορές παρόμοιες καταστάσεις, όπως όταν ήμουν εγώ το 2004. Μακάρι η ομάδα να βγει από αυτή την κατάσταση και να βρει το δρόμο της».


Δείτε σχετικό βίντεο 



www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: