Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Τελικά δεν άλλαξε ο Μανωλιός ... ο Αντώνης άλλαξε και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς... ι


Με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων αν έπρεπε να δώσουμε το χρυσό μετάλλιο στην ενόργανη γυμναστική και συγκεκριμένα στις κυβιστήσεις αδιαμφισβήτητα θα άνηκε στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που επιδίδεται έντεχνα στις πολιτικές «κυβιστήσεις».

Για του λόγου το αληθές ας κάνουμε όμως μια μικρή αναδρομή. Ιούλιος του 2011 ήταν τότε που ο Σαμαράς έλεγε στην Βουλή, «Συμπέρασμα,λοιπόν,πρώτο: η μέχρι τώρα πολιτική απέτυχε πλήρως!(...) Προτεραιότητα για μας σήμερα, είναι αυτό που ήταν προτεραιότητα για εμάς και χθες: Η αλλαγή πολιτικής για Επανεκκίνηση της Οικονομίας.».τότε κατηγορούσε τον Παπανδρέου για την λάθος πολιτική που εφάρμοζε,ακολουθώντας μια σθεναρά αντιμνημονιακή πολιτική.

Επί Κυβέρνησης Παπαδήμου συνέχιζε να επιμένει στην αλλαγή πολιτικής λέγοντας σε ομιλία του στην Βουλή, «Το μείγμα αυτό της πολιτικής που εφαρμόστηκε οδηγούσε σε πολύ μεγαλύτερη ύφεση και σε πολύ μεγαλύτερο χρέος,όχι σε αποκλιμάκωση των ελλειμμάτων.».


Σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας προέβαλλε ως άμεση δέσμευση την επαναδιαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους Εταίρους χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί σημείο από την τελική προεκλογική συγκέντρωση στο Σύνταγμα, «Με την επαναδιαπραγμάτευση που προωθούμε, μπορούμε να σώσουμε εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας.»...μετά τις 17 Ιουνίου όμως η λέξη επαναδιαπραγμάτευση έγινε, «θα σεβαστούμε την υπογραφή και τις δεσμεύσεις της χώρας» και εξελίχθηκε σε ένα ΝΕΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.καθώς αποδείχτηκε άλλη μια προεκλογική φούσκα γιατί όχι μόνο επαναδιαπραγμάτευση δεν γίνεται αλλά έρχονται ακόμα πιο σκληρά και επώδυνα μέτρα για τον ελληνικό λαό.

«Τελικά δεν άλλαξε ο Μανωλιός.ο Αντώνης άλλαξε και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.»! 

Α.και φυσικά ούτε λόγος πλέον περί εξεταστικής για το Μνημόνιο.

www.amvrakia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: