Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Μεγάλη η επιτυχία της έκθεσης ζωγραφικής του Σάκη Μπασαρά στην Πρέβεζα


Ξεκινήσε από το Σάββατο 4 Αυγούστου η έκθεση ζωγραφικής του Σάκη Μπασαρά στο χώρο της πρώην Λαϊκής Αγοράς στην Πρέβεζα, η οποία παρουσιάζει μεγάλη επιτυχία και η επισκεψιμότητα της για τα δεδομένα της Πρέβεζας είναι χωρίς προηγούμενο.

Η έκθεση είναι ανοιχτή από τις 18:00' - 23:00' μέχρι τις 18/8/2012.

Βιογραφικό

Ο Σάκης (Ιωσήφ) Μπασαράς γεννήθηκε το 1981 στη Πρέβεζα. Μετά το λύκειο σπούδασε ηλεκτρονικός κάτι που δεν ακλούθησε αφού στράφηκε στην ζωγραφική που πάντα ήθελε.

Το 1999 αρχίζει να ζωγραφίζει συστηματικά μέχρι και το 2003 όπου βρίσκεται στο εργαστήρι του πρεβεζάνου ζωγράφου αγιογράφου Γιώργου Τριανταφυλλιδη. Δίπλα του μαθαίνει το χρώμα το σχέδιο ενώ μετά από δυο χρόνια δουλεύει μαζί του πλέον στην βυζαντινή αγιογραφία σε πολλούς ναούς της Ηπείρου και ανά την Ελλάδα ενώ παράλληλα εξελίσσει την ζωγραφική του. Το 2008 σταματά την βυζαντινή και στρέφεται αποκλειστικά στην ζωγραφική δουλεύοντας στο εργαστήρι του Γιώργου Τριανταφφυλιδη μέχρι και σήμερα μέσω του οποίου έρχεται σε επαφή με ξένους ζωγράφους με τους οποίους εργάζεται, αναδιαμορφώνει τις τεχνικές του και εξελίσσεται




www.preveza-info.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: