Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο επιστρέφει με νέο ξέφρενο Beach Party το Σάββατο 18 Αυγούστου!

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο επιστρέφει με νέο ξέφρενο Beach Party το Σάββατο 18 Αυγούστου!
Το πιο καυτό beach party του καλοκαιριού και πάλι από το Κομιτάτο!


Καλοκαίρι είναι, beach party γίνονται πολλά, αλλά το Κομιτάτο, έχει τους τρόπους να κάνει τα πιο hot. Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, μετά από επιθυμίες του κόσμου που βρέθηκε μαζί το Σάββατο 28 Ιουλίου, αλλά και κόσμου που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσε να παραβρεθεί κάνει. repeat εκείνης της βραδιάς, με το ίδιο και περισσότερο κέφι το Σάββατο 18 Αυγούστου στον ίδιο χώρο, στο camping Μονολίθι..


Πάρτε την παρέα σας και απολαύστε ένα ακόμη event του φετινού καλοκαιριού, από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας.

Πολλά events και εκπλήξεις εκεί που σκάει το κύμα, ή λίγο πιο πάνω, άλλωστε το καλοκαίρι και το Κομιτάτο πάνε μαζί, αφού είναι φίλοι αχώριστοι.

Όπως και στο Indians Beach Party την 28η του Ιούλη, έτσι και το Σάββατο 18 Αυγούστου, παρέες από όλη την Ήπειρο, αλλά και άλλες περιοχές σχεδιάζουν να είναι στην Πρέβεζα εκείνο το τριήμερο και αιτία και πάλι είναι το Κομιτάτο. Καλή διασκέδαση σε όλους και σε όλες, η βραδιά αναμένεται να είναι μοναδική!

Beach Party στο Camping Μονολίθι από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ώρα 22.00!

Αυτή η βραδιά. είναι για σας που θέλετε να ζήσετε κάτι έντονα καλοκαιρινό, που να μην έχει σχέση με τα ίδια και τα ίδια, να ξεφύγετε από τα κοινότυπα και τα τετριμμένα.

Χορηγοί το εργαστήριο μπουγάτσας Donald και το Copy print, χορηγοί επικοινωνίας μας είναι Energy 93.4 ,atpreveza.gr, ΡΑΔΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ, www.tomistinenimerosi.gr

www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: