Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Νίκησε το... μπάσκετ στο τουρνουά 3 on 3 στο Καναλάκι, που διοργάνωσε η Α. Ε. Καναλακίου.

Νίκησε το... μπάσκετ στο 3 on 3 στο Καναλάκι

Ολοκληρώθηκε χθες στην κεντρική πλατεία του Καναλακίου, το τουρνουά μπάσκετ 3 on 3, που διοργάνωσε για 14η χρονιά η Α.Ε. Καναλακίου. Το πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας περιλάμβανε τους τελικούς σε όλες τις κατηγορίες, διαγωνισμούς βολών (Παίδες) και καρφωμάτων, ενώ την παράσταση έκλεψε και ο αγώνας παλαιμάχων, όπου οι... παλιοί του αθλήματος στο Καναλάκι, «έμειναν» από ανάσες, αλλά θύμισαν πως το μπάσκετ δεν ξεχνιέται.

Έγιναν επίσης και αγώνες κατηγορίας ΜΙΝΙ, σε χώρο με μπασκέτα μικρότερου ύψους από το κανονικό, όπου οι πιτσιρικάδες τα έδωσαν όλα.

Στην κατηγορία των Ανδρών η ομάδα των Πάνου Σπ., Ιωάννου, Ζέρβα, Πάνου Κ., επικράτησε στον τελικό με σκορ 21-17 των Κασκάνη, Γραμματίκα, Νικολάου. Την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Ζαμπίθας, Κουρλοκώστας, Κωτσάκης, Καράλης άνευ αγώνος (δεν έγινε ο μικρός τελικός).

Στους Παίδες οι Μπέσκας, Γονιδάκης, Παππάς, Ντάλας νίκησαν στον τελικό με 11-7 τους Κώτση, Παπαδήμα, Ευθυμίου, Κουλούρη, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Βασιλάκης, Γεωργίου, Ευθυμίου, Υφαντής.

Στην κατηγορία ΜΙΝΙ, την πρώτη θέση πήραν οι Γκιώξης, Κωστούλας, Σουμπασάης, Ευθυμίου, τη δεύτερη οι Μέγας, Φράγκος, Σουμπασάης, Τρόκας και την τρίτη οι Φουρκής, Τζιμούλης, Ευθυμίου.

Τον διαγωνισμό τριπόντων κέρδισε ο Γιάννης Κασκάνης, τον διαγωνισμό καρφωμάτων ο Χρήστος Γείτονας, ενώ στις ελεύθερες βολές (Παίδες) νικητής αναδείχθηκε ο Αδάμ Ευθυμίου. Στις ελεύθερες βολές της κατηγορίας ΜΙΝΙ, νικητής ήταν ο Θάνος Μπινιέρης.

Ήταν μια πετυχημένη διοργάνωση την οποία χάρηκαν με την ψυχή τους μικροί και μεγάλοι φίλοι τυ αθλήματος στο Καναλάκι, με τους διοργανωτές και τον κόσμο να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Ακολούθησε μουσική συναυλία με ελληνικές και ξένες ροκ και έντεχνες επιλογές, από τους Σταμάτη Καψαλάκη, Γιώργο Σαράκη, Δημήτρη Πανίδη, Αγγελική Παπαχριστοδούλου, Θεοδώρα Ντούσκα.

Δείτε σχετικό βίντεο


www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: