Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Οι Πρεβεζάνοι θέτουν υπό την... προστασία τους το Μονολίθι


Ακόμη μία εθελοντική δράση με επίκεντρο την προστασία και την καθαριότητα της ακτής του Μονολιθίου, έλαβε χώρα το πρωί. Στα πλαίσια της πανελλαδικής εκστρατείας «Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2012», που συντονίζεται για 17η χρονιά από τo Δίκτυο «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS», καθηγητές και μαθητές του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών «Ευρωγνώση» και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μύτικα, καθάρισαν την ακτή και αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα τα κατάφεραν πολύ καλά. Στον καθαρισμό συνέβαλαν και ορισμένοι πολίτες που έσπευσαν εθελοντικά σε βοήθεια.

Η ιδιοκτήτρια της «Ευρωγνώσης» στην Πρέβεζα, Περσεφόνη Αϊβατίδου, μαζί με καθηγήτριες, προσωπικό και μαθητές του φροντιστηρίου, ανέλαβαν τον καθαρισμό από την πρώτη καντίνα του Μονολιθίου, μέχρι την ανατολική πλευρά του ξενοδοχείου «Ιόνιο», ενώ ο Σύλλογος Γονέων του Μύτικα καθάρισε το υπόλοιπο κομμάτι προς την πλευρά του χωριού του.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η εθελοντική δράση είναι η δεύτερη σε χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων (διαβάστε εδώ), γεγονός που αποδεικνύει ότι το φετινό καλοκαίρι οι πολίτες της Πρέβεζας, είναι αποφασισμένοι να θέσουν υπο την... προστασία τους το Μονολίθι.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσους συμμετείχαν.

Την Τρίτη 5 Ιουνίου γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος και τέτοιες δράσεις έχουν τη σημασία τους και στέλνουν μηνύματα.
Δείτε σχετικό βίντεο.


www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: