Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Μαθητικός διαγωνισμός φωτογραφίας. "Πάντα την Πάργα της καρδιάς μας!"


Η ομάδα της «άλλης Πάργας» διοργανώνει φωτογραφικό διαγωνισμό με τίτλο: «Πάντα την Πάργα της καρδιάς μας!!» και έπαθλα για τους τρεις πρώτους από μία φωτογραφική μηχανή compact με υψηλές επιδόσεις.
Ο διαγωνισμός ήδη έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου ενώ μπορούν να συμμετέχουν νέοι από 12 έως και 16 ετών.

Οι κανονισμοί αναφέρουν ότι η συμμετοχή των ηλικιών 12-16 είναι αυστηρή, κάτι που θα πρέπει να γίνει σεβαστό από τους μεγαλύτερους.

Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να στείλει μέχρι και δύο φωτογραφίες, στις οποίες αν θέλει μπορεί να γράψει και μερικά στοιχεία όπως που και πότε τραβήχτηκε , περιοχή, συναισθήματα, παρατηρήσεις.

Η ομάδα παρακαλεί να δοθεί μεγάλη προσοχή στην ανάλυση των φωτογραφιών που θα σταλούν. Να είναι τουλάχιστον 1024Χ768 pixel. γιατί χαμηλής ανάλυσης(κινητά) θα είναι δύσκολο να αξιολογηθούν.

Οι φωτογραφίες ανεβαίνουν στην σελίδα της άλλης Πάργας στο Facebook αλλά και στο e-mail του διαγωνισμού για καλύτερη ανάλυση και αρχειοθέτηση στο alliparga@yahoo.gr με ονοματεπώνυμο ,τηλέφωνο ή και e-mail.
Η αξιολόγηση των φωτογραφιών θα γίνει από την ομάδα της Άλλης Πάργας και θα ανακοινώσει τους νικητές από την σελίδα στο facebook αλλά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου.
Όλες οι φωτογραφίες μένουν στο αρχείο της άλλης Πάργας ,τις οποίες κάποια στιγμή η ομάδα θα εκθέσει στην πόλη.
Οι τρεις πρώτοι θα βραβευθούν με τις μηχανές ,προσφορά της ομάδας στα νέα παιδιά με την ελπίδα να «φρεσκάρουν» τον τόπο.
Η βράβευση θα γίνει σε χώρο που θα ανακοινωθεί από την ομάδα.

www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: