Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Σημαντικές διακρίσεις για τους σκακιστές της Σ.Ε. ''Νικόπολη'' Πρέβεζας


Οι αθλητές της Σκακιστικής Ένωσης ''Νικόπολη'' Πρέβεζας, κατάφεραν να διακριθούν στο 1ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Παλαίρου 2012 (16-23 Ιουνίου), όπου συμμετείχαν 70 αθλητές από 10 διαφορετικές χώρες.

Μετά την ολοκλήρωση του 9ου και τελευταίου γύρου στις 23 Ιουνίου, ο προπονητής της Ένωσης Αντρέας Αθανασιάδης ισοβάθμησε στην 3η θέση, πίσω από τον νικητή του τουρνουά Zavoronkov εσθονικής καταγωγής, μαζί με τον Σέρβο D. Antic, τον Ελβετό Mejvik και τον Σουηδό N. Duport.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Χρήστος Ζιώγας αναδείχτηκε πρωταθλητής της Τοπικής Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Δυτικής Ελλάδας. Η 9χρονη Πετρούλα Κευσίκογλου κατέκτησε την πρώτη θέση σε αγόρια και κορίτσια κάτω των 12 ετών και τη 2η θέση στην κατηγορία των γυναικών με μόλις ένα βαθμό διαφορά από τη Διεθνή Μετρ Dragomirescu από τη Ρουμανία.

Ο Νίκος Καχριμάνης κατέκτησε την 3η θέση στους παίκτες χωρίς διεθνή αξιολόγηση. Τέλος, οι Γιώργος Νούσιας, Σπύρος Γεωργάκης, Βασίλης Φελέκης, Κώστας Σαμωνάς και Θοδωρής Καταγής τερμάτισαν πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η επόμενη σκακιστική συνάντηση πρόκειται να γίνει στην πόλη της Πρέβεζας το διήμερο 15-16 Ιουλίου 2012 στην πλατεία Ανδρούτσου.

www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: