Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Μαζική η συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ το Σάββατο 2 Ιουνίου στο Λούρο. Αισιοδοξία ότι θα υπάρξει βελτίωση των ποσοστών.



Από μαζικότητα και γόνιμο διάλογο χαρακτηρίστηκε η συγκέντρωση στελεχών, μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Ιουνίου το μεσημέρι, στο Λούρο.

Βασικός στόχος των διοργανωτών ήταν ο καλύτερος συντονισμός του προεκλογικού αγώνα για τις επόμενες δυο εβδομάδες, προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να αυξήσει τη συσπείρωση του και να βελτιώσει τα ποσοστά του στο Νομό Πρέβεζας, που είναι και το πολιτικό ζητούμενο.

Παρόντες στη συγκέντρωση δεκάδες μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ αυτών ο υποψήφιος Βουλευτής Βασίλης Ιωάννου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιαμάς, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Δημόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Λάζαρος Παπαχρήστος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Ζάκας, ο πρώην υποψήφιος Βουλευτής κ. Άκης Λάζαρης, ο Ξενοφών Καραβίδας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Δημοτικών Διαμερισμάτων και βέβαια ο Γραμματέας και μέλη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης αναπτύχτηκε ουσιαστικός διάλογος και κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις προκειμένου να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο οι λίγες μέρες που απομένουν μέχρι την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου.
Την συζήτηση άνοιξε με σύντομη εισήγηση του ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ κ. Κατσάνος, ο οποίος και ζήτησε από όλους να στηρίξουν την κοινή προσπάθεια με στόχο το ΠΑΟΚ σ' αυτές τις εκλογές να βγει ενισχυμένο για να είναι ο καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων.
«Ζητάμε από τους πολίτες, τόνισε ο κ. Κατσάνος, ισχυρή εντολή για την αναγέννηση και ανασύσταση της Δημοκρατικής παράταξης και της Κεντροαριστεράς».

Ο υποψήφιος Βουλευτής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου κ. Βασίλης Ιωάννου στην παρέμβασή του, αφού αναφέρθηκε στην σημασία που έχουν για τη χώρα αλλά και για το ΠΑΣΟΚ οι επόμενες εκλογές, ζήτησε από όλους να δραστηριοποιηθούν και να αναλάβουν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες κατά περιοχή προκειμένου τις επόμενες μέρες να υπάρχει παντού η παρουσία του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βασίλης Ιωάννου επανέλαβε για μια ακόμη φορά το δίλλημα που έχουν μπροστά τους οι πολίτες τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Το πραγματικό δίλλημα των εκλογών είναι αν χώρα βαδίζει στη γραμμή της μονομερούς καταγγελίας της δανειακής σύμβασης ή αν βαδίζει στη γραμμή της οργανωμένης αναθεώρηση των δυσμενών όρων, όπως προτείνει το ΠΑΣΟΚ. Όλοι κατανοούν ότι η απόφαση των πολιτών απέναντι σ' αυτό το διακύβευμα θα είναι καθοριστική για το μέλλον της χώρας».

Ο κ. Ιωάννου σχολιάζοντας την προοπτική το ΠΑΣΟΚ να χάσει τη δεύτερη θέση στο νομό με συνέπεια και την απώλεια της Βουλευτικής έδρας, τόνισε για μια ακόμη φορά ότι η διατήρηση ή μη της Βουλευτικής έδρας του νομού, δεν είναι ούτε προσωπική υπόθεση, ούτε υπόθεση μόνο των υποψηφίων, αφορά όλη την παράταξη και όλα τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι και θα πρέπει να δώσουν ενωτικό αγώνα για τη βελτίωση των εκλογικών ποσοστών.

Και τόνισε χαρακτηριστικά :«Αυτό για το οποίο, μπορώ δημόσια να δεσμευτώ είναι ότι όπως λειτούργησα ως Νομάρχης για 8 χρόνια έτσι και ως Βουλευτής θα συνεργαστώ με όλους τους φορείς και τους πολίτες ανεξάρτητα πολιτικής και κομματικής προέλευσης , για να προωθήσω τα μικρά και τα μεγάλα αιτήματα του νομού.
Όλοι γνωρίζουν ότι διαθέτω τη γνώση και την εμπειρία και κυρίως έχω τη βούληση, παρά την δύσκολη πολιτική συγκυρία, να διεκδικήσω για το Νομό Πρέβεζας, όλα όσα δικαιούται. Οι πολίτες του νομού εκτός των άλλων, θα πρέπει και σ' αυτές τις εκλογές να σκεφτούν και να αποφασίσουν με ψυχραιμία, ποιοι θα τους εκπροσωπήσουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο».

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν διάφορα στελέχη, μετέφεραν τις δικές τους εμπειρίες και προβληματισμούς, αλλά καταθέτοντας και προτάσεις για την καλύτερη προεκλογική εκστρατεία.
Κοινή διαπίστωση όλων των παρεμβάσεων ήταν ότι παρατηρείται μεγαλύτερη συσπείρωση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, από ότι στις προηγούμενες εκλογές και όπως τονίστηκε αν αυτό αξιοποιηθεί θα υπάρξει σημαντική βελτίωση των εκλογικών ποσοστών.
«Πρέπει να αφήσουμε κατά μέρος την αισιοδοξία και την εσωστρέφεια και με νεότητα και κινητοποίηση όλων των μελών και των ψηφοφόρων μας να δώσουμε τη μάχη για τη χώρα και την παράταξη». Αυτή ήταν η ευχή και η παρότρυνση όλων των συμμετεχόντων.

www.pasokprevezas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: