Κυριακή 20 Μαΐου 2012

H Λούκα Κατσέλη θέλει να βάλει "καπέλο" στον ΣΥΡΙΖΑ τον Λάμπρο Μίχο στη Βοιωτία...



Σε προχωρημένο στάδιο είναι οι συζητήσεις της Λούκας Κατσέλη για συνεργασία της με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κ. Κατσέλη θέλει όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, να εξασφαλίσει και την εκλογή ορισμένων από τους βουλευτές της "Κοινωνικής Συμφωνίας". Ιδιαίτερα, του Λάμπρου Μίχου που είχε γίνει βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθηνών, όταν χρίστηκε επίτροπος στην ΕΕ η Μαρία Δαμανάκη και άφησε την ελληνική Βουλή. Υπάρχουν όμως αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για το ενδεχόμενο να πάρει μία από τις εκλόγιμες θέσεις του στη Β' Αθηνών. 


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τώρα το "παζάρι" γίνεται για να τοποθετηθεί ο κ. Μίχας πρώτος στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Βοιωτίας, όπου βγήκε βουλευτής (με τον ΣΥΡΙΖΑ) στις 6 Μαΐου ο Γιάννης Σταθάς. Σε μια τέτοια περίπτωση όμως είναι προφανές ότι θα πρέπει να "θυσιαστεί" ο κ. Σταθάς ο οποίος μάλιστα προέρχεται και αυτός από το ΠΑΣΟΚ. 

Το καλοκαίρι του 2010 μάλιστα ο Γιάννης Σταθάς, ως πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λειβαδιάς, στέλεχος της ΠΑΣΚ και του ΠΑΣΟΚ ήταν μεταξύ των συνδικαλιστικών στελεχών (μαζί και ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπ. Παπασπύρος), που μαζί με εκπροσώπους κοινωνικών και επιστημονικών φορέων κατέθεσαν προσφυγή κατά του πρώτου Μνημονίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Δύο χρόνια αργότερα, με την ενθάρρυνση των συντρόφων του, αλλά και του Μαν. Γλέζου, όπως δήλωσε ο ίδιος, αποφάσισε να είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Βοιωτίας. Κατάφερε και βγήκε, αλλά τώρα βλέπει χάνει την έδρα του από τον κ. Μίχο.

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.

www.press-gr.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: