Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Επιστρέφει η Ντόρα στην ΝΔ;



Φουντώνουν τα σενάρια για την επιστροφή πολλών στελεχών και δη υψηλόβαθμων στην Νέα Δημοκρατία. Την Τετάρτη το όνομα της Ντόρας Μπακογιάννη ακουγόταν εντονότατα ενώ πληροφορίες έκαναν λόγο μέχρι για το κλείσιμο της συμφωνίας
Σχεδόν βέβαιο πρέπει να θεωρείται ότι υπάρχουν εκτενείς συζητήσεις και διαβουλεύσεις έντονες με σκοπό την επιστροφή αρκετών άκρως υψηλόβαθμων στελεχών της ευρύτερης δεξιάς στην Νέα Δημοκρατία.
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν η ρήση "όποιος είναι έξω από το μαντρί τον τρώει ο λύκος", έχει παίξει τον ρόλο της σε όλο αυτό.


Πάντως, σύμφωνα με άκρως σοβαρές και αξιόπιστες πηγές, οι συζητήσεις ανάμεσα στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και την Ντόρα Μπακογιάννη, είναι δεδομένες και βρίσκονται μάλιστα και σε καλό σημείο.
Μάλιστα, όπως μεταδόθηκε από την ΝΕΤ, το απόγευμα της Πέμπτης, η συμφωνία έχει ήδη κλείσει και η κ. Μπακογιάννη επιστρέφει στο κόμμα που υπηρέτησε για χρόνια στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ και στις δύο περιπτώσεις έχουν τεθεί μέχρι και οι όροι της πιθανής συμφωνίας.

Τώρα το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής:
Εάν τελικά επαληθευθούν οι πληροφορίες και η κ. Μπακογιάννη επιστρέψει στο κόμμα του κ. Σαμαρά, τι θα συμβεί τόσο στην ΝΔ όσο και στη Δημοκρατική Συμμαχία;
Ιδιαίτερα από τη στιγμή που θέλουν την κ. Μπακογιάννη να μπαίνει σε πολύ υψηλή θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Η ανακοίνωση του ΛΑΟΣ για τις φήμες που ακούστηκαν σχετικά με επιστροφή του Καρατζαφέρη στην ΝΔ
Μπροστά στον κίνδυνο ενός σταλινισμού βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΛΑΟΣ.
Ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης χαρακτηρίζει επίσης τον εαυτό του ως "αποτελεσματικό ανάχωμα μετά από τις εξετάσεις που έχει δώσει".
Όσο για τα σενάρια για την επανένωση της κεντροδεξιάς ο ΛΑΟΣ επισημαίνει ότι "δεν τοποθετείται σε σενάρια, διαρροές, υποθέσεις ή ακόμα και προθέσεις".

www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: