Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Καζάνι που βράζει το ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας!


Ο Περικλής Βασιλάκης δείχνει κόκκινη κάρτα και κλωτσάει..
Το χειρότερο ίσως κλίμα που είχε ποτέ στο νομό Πρέβεζας, έχει αυτή την περίοδο το ΠΑΣΟΚ.

Σε ότι αφορά τη λίστα του ψηφοδελτίου δε φαίνεται να υπάρχει προθυμία από τον Δημήτρη Κατσιπανέλη, κάτι που ανεπίσημα υπάρχει, ενώ και οι υπόλοιποι πλην του κ. Ιωάννου, όχι μόνο δε φαίνεται να καίγονται, αλλά κλωτσούν κιόλας. Ένας από αυτούς ο δεύτερος σε ψήφους του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ (που έχασε για λίγες ψήφους από τον Βασίλη Ιωάννου) στις εκλογές της 6ης Μάη Περικλής Βασιλάκης.

Πηγές που δεν επιδέχονται την παραμικρή αμφισβήτηση, αναφέρουν ότι ο Περικλής Βασιλάκης δεν είπε το ναι, να είναι στη λίστα του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας και ζήτησε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. Μία συνάντηση που είναι πιθανόν να λάβει χώρα, μετά την επιστροφή του κ. Βενιζέλου από το εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση ο κ. Βασιλάκης δεν φαίνεται διατεθειμένος να είναι στη λίστα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας, έχοντας σοβαρότατα παράπονα από συμπεριφορές συνυποψήφιού του( ποιού άραγε;) την προεκλογική περίοδο των εκλογών της 6ης Μάη. Ο Περικλής Βασιλάκης έχει βγάλει από το τσεπάκι του την κόκκινη κάρτα και είναι έτοιμος να τη δείξει. Σε ποια κατεύθυνση; Σε λίγες μέρες θα γνωρίζουμε, αφού προηγηθεί η συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι πολιτικοί του φίλοι, τον προτρέπουν να μην τεθεί στη λίστα του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ και να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα τον δήμο Πρέβεζας, αφού πιστεύουν ότι ο κ. Μπαίλης δεν έχει μάλλον στη θέση αυτή. 


Η ΤΟΜΗ παρακολουθεί με προσοχή, τα όσα διαδραματίζονται στο ΠΑΣΟΚ στο νομό μας, που παρουσιάζει διασπαστική εικόνα. Δεν είναι μόνο η συνολικότερη άσχημη εικόνα του ΠΑΣΟΚ σε πανελλαδική κλίμακα, υπάρχουν κι αυτά τα ιδιαίτερα τοπικά χαρακτηριστικά που κάνουν την έδρα στο νομό, να απομακρύνεται συνεχώς. Είναι γεγονός ότι κανείς από τους τρεις των συνυποψήφιων του κ. Ιωάννου δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον ίδιο, για τον κ. Κατσιπανέλη ακούγεται ότι είναι ο πρώτος που ζητήθηκε να τεθεί εκτός ψηφοδελτίου, για τον Περικλή Βασιλάκη σας τα περιγράφουμε, ενώ κυκλοφόρησε και μία πληροφορία- η οποία βεβαίως και ελέγχεται για την αξιοπιστία της- σύμφωνα με την οποία η κ. Αγνή Σμπόνια επιχείρησε τηλεφωνικά να του ευχηθεί για την πρωτιά του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ το ίδιο βράδυ των εκλογών της 6ης Μάη και δέχθηκε φραστική επίθεση από τον κ. Ιωάννου.

Μάλιστα στην ίδια πληροφορία την οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο κ. Ιωάννου τις ζήτησε ευθύνες γιατί ήταν αυτή που ανακίνησε το ζήτημα του πόθεν έσχες, δίνοντας το δικό της πόθεν έσχες δημόσια. Επιστρέφοντας στον κ. Περικλή Βασιλάκη όλα δείχνουν ότι έχει βγάλει την κόκκινη κάρτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: