Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Διαγωνισμός καλλιτεχνικής φωτογραφίας από την φωτογραφική ομάδα Φιλιππιάδας.



Η Φωτογραφική Ομάδα Φιλιππιάδας Κα.Δρώ., διεξάγει ανοιχτό διαγωνισμό καλλιτεχνικής φωτογραφίας, με θεματική «Καλλιτεχνικά Δρώμενα».Ο όρος Καλλιτεχνικά Δρώμενα αφορά εικόνες που περιέχουν οποιοδήποτε είδος τέχνης όπως μουσικά events, εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, χορό, graffiti κ.λ.π

Όλοι οι φίλοι της φωτογραφίας μπορούν να στείλουν έως 5 φωτογραφίες έως 2 Ιουνίου 2012 στο e-mail: admin@kadrw.gr με χρήση κάποιας υπηρεσίας όπως yousendit, dropbox, κτλ.

Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι 50Χ40cm με ανάλυση 150dpi και άνω(200 έως 300 dpi αν είναι εφικτό). Ενδεικτικά οι διαστάσεις μπορεί να είναι 2925Χ2340 pixel ή και μεγαλύτερες.
Οι 20 επιλεγμένες φωτογραφίες θα εκτεθούν σε δημόσιο ανοιχτό χώρο στη Φιλιππιάδα όπου θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στις 21 Ιουνίου ώστε το κοινό που θα προσέλθει να απολαύσει ταυτόχρονα και την τέχνη της φωτογραφίας.

Οι καλύτερες φωτογραφίες, θα επιλεγούν από 3μελή κριτική επιτροπή που θα απαρτίζεται από καταξιωμένους καλλιτέχνες στο χώρο της φωτογραφίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site: http://www.kadrw.gr

www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: