Κυριακή 20 Μαΐου 2012

"Χρυσές δουλειές" κάνουν τα ανταλλακτήρια χρυσού στην Πρέβεζα.



Σημάδι των καιρών; Δεν γνωρίζουμε. Η αλήθεια είναι πάντως πως και στην πόλη μας έχει φτάσει εδώ και λίγο καιρό "η νέα μόδα" των ανταλλακτηρίων χρυσού. Αν κρίνουμε μάλιστα από το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα τα καταστήματα αυτού του είδους αυξάνονται σε αριθμό στην πόλη μας τότε μάλλον οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μια προσοδοφόρα επιχειρηματική πρόταση, που προσφέρει εργασία σε αρκετούς συμπολίτες μας.

Στον αντίλογο βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που ισχυρίζονται ότι

"υπάρχουν υποψίες αλλά και καταγγελίες ότι πολλά από τα καταστήματα αυτά κάτω από το παραπλανητικό τίτλο του ενεχυροδανειστηρίου λειτουργούν τοκογλυφικά, εκμεταλλεύονται την οικονομική ανάγκη των αδυνάμων Ελλήνων, κάνουν «ξέπλυμα χρήματος», και λειτουργούν ως χώροι διακίνησης και εμπορίας κλοπιμαίων από ληστείες και διαρρήξεις, και άλλες εγκληματικές ενέργειες".

Τα παραπάνω δεν τα ισχυρίζεται ο οποιοσδήποτε αλλά ο βουλευτής κύριος Πλεύρης σε ερώτηση που υπέβαλλε στις 5/4/2012 προς τον υπουργό οικονομικών, τον υπουργό ανάπτυξης ανταγωνιστικότητας και ναυτιλίας και τον υπουργό προστασία του πολίτη. Μάλιστα ο κος Πλεύρης είναι αρκετά καυστικός αναφορικά με τα συγκεκριμένα καταστήματα.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ερώτηση του κυρίου Πλεύρη.
Όπως και να έχει εμείς παραθέτουμε τον λόγο και τον αντίλογο αναφορικά με τα ανταλλακτήρια χρυσού και τα συμπεράσματα δικά σας...

www.prevezaleaks.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: