Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Τι όνομα θα έχει η κόλαση;...


Ζήσαμε 2 χρόνια με το μαρτύριο της σταγόνας Μνημόνιο ή Χρεοκοπία, Ευρώ ή δραχμή, τρόικα ή μισθοί- συντάξεις γιοκ, χωρίς να κυβέρνηση.



Όλοι σήμερα, αδυνατούν να σκεφτούν σωστά υπό το κράτος ενός μεγάλου φόβου που λέγεται κατάρρευση.


Ένα σημαντικό τμήμα των εκλογέων σκέφτηκε - έδρασε με ιδιοτέλεια ψηφίζοντας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που μοίραζαν και σπαταλούσαν τα δανεικά και ένα άλλο που ψήφισε «λογικά» τον κ. Τσίπρα που υπόσχεται σήμερα σχεδόν τα πάντα μέχρι και 100.000 διορισμούς στο δημόσιο για την επόμενη των εκλογών με ύφος εκκολαπτόμενου δικτάτορα διατάσσοντας Σαμαρά - Βενιζέλο - μαντάμ Μερκελ περιφρονώντας το Σύνταγμα της χώρας.

Οι δηλώσεις-προτάσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. αν δεν διεκδικούν μετάλλιο πολιτικής βλακείας αποδεικνύουν άγνοια και των στοιχειωδών οικονομικών γνώσεων.
Τσίπρας 29/4/12 : «δεν θα επιστρέψω την διερευνητική εντολή. θα προτείνω κυβέρνηση αριστερής συνεργασίας»
Λαφαζάνης 6/1/12 : « μιλάμε για αριστερή έξοδο από το ευρώ»
Τσίπρας 8/5 : «η λαϊκή ετυμηγορία καθιστά άκυρες τις δεσμεύσεις προς ΔΝΤ- Ευρώπη»
Τσίπρας 14/5/12 : «.. έχουμε στόχο την παραμονή στο ευρώ»
Θεοπεφτάτου 14/5/12: «τι θα πάθουμε αν πληρώνουμε σε δραχμές ; »
Μήλιος 16/5/12 : «θα φορολογηθεί ο τζίρος με 1% »
Στρατούλης 7/5/12 : « οι καταθέσεις των πολιτών για ανάπτυξη »
Γλέζος 7/5/12 : « όσοι έχουν 20.000 ετήσιο εισόδημα θα δίνουν 100 ευρώ το μήνα»

Τα «μυαλά» του ΣΥΡΙΖΑ , που διδάσκουν στα ΑΕΙ μας όταν αυτά είναι ανοικτά , πήγαν στο γενικό λογιστήριο του κράτους όπου «κατάλαβαν» ότι, αν καταγγελθεί το μνημόνιο κανένας δεν θα πληρώνει την επόμενη τίποτα .

Η ιστορία επαναλαμβάνεται ;
« σε μια .. δεκαετία το ΑΕΠ μειώθηκε 10%... η ανεργία έφθασε το20% . η κυβέρνηση επέβαλε πάγωμα καταθέσεων.το 20% ψήφισε λευκό ή άκυρο.. η κυβερνώσα παράταξη έχασε την πλειοψηφία . διαδηλώσεις με νεκρούς και τραυματίες.. κάηκαν τράπεζες,μαγαζιά, εταιρίες.. λεηλατήθηκαν σπίτια υπήρξαν απαγωγές για λύτρα .. η χώρα κήρυξε χρεοκοπία .απόλυτο χάος.Η παραπαίουσα κυβέρνηση αποσύνδεσε το τρέχον νόμισμα από το ισχυρό νόμισμα.το νόμισμα έχασε το 50% της αξίας του σε 12 μήνες ».

Μαντέψτε την χώρα σας θυμίζει κάτι ; 
Η Ελλάδα του αύριο .( όχι Αργεντινή του 1999)
Οι νικητές των εκλογών ας σταματήσουν να ψάχνουν τριαντάρηδες για θελήματα, συμμαχίες που δεν θα πειράξουν την καρέκλα τους την18η Ιουνίου, μπαλώματα στις συνιστώσες τους, και εκβιασμούς για υπουργεία.

Δυστυχώς όλοι έπαιξαν θέατρο με μοναδικό σκοπό να έχουν κέρδος στις 17 Ιουνίου συμφωνώντας μόνο στο να αλλάξουν τον κ. Παπαδήμο με τον κ. Πικραμμένο.

Τα ΜΜΕ που λένε πως νοιάζονται για την πολιτική ανανέωση και την ανάδειξη πολιτικών με άποψη και εμπειρία, κατάφεραν να εκλέξουν ή να περισώσουν τους ανθρώπους του κομματικού σωλήνα,τους γόνους των τζακιών και όσους μπορούσαν να πληρώσουν το γυαλί ...
Την επόμενη των εκλογών απολαμβάνουν ακροαματικότητες με συγγραφείς που ξεκατινιάζονται σπρωχνόμενοι , και πολιτικά άσχετους ηθοποιούς των 17.000ψήφων βλέπε Χαικάλης, που αυτά εξέλεξαν με την καθημερινής προβολής τους.

Πάλι καλά, που ανακάλυψαν την σβάστικα !!!

Σήμερα παίζουν και πάλι το παιγνίδι των γκάλοπ !!!

Καθώς η Ελλάδα καταρρέει, η αγορά πεθαίνει, επενδύσεις ακυρώνονται οι λαοπλάνοι μας ετοιμάζουν οικονομική και πολιτική κόλαση που θα μας βουτήξουν αφού την βαφτίσουν .. που ότι όνομα και αν έχει θα είναι κόλαση.

Όλοι θα ψηθούν αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι. Η Ελλάδα αγγίζει τα όρια της. ο δρόμος που τραβάει είναι αδιέξοδο.

Το ζητούμενο για την Ελλάδα στις 17 Ιουνίου είναι, ευρεία αξιόπιστη κυβέρνηση για σταθερότητα και ρεαλιστικό εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση για ανάπτυξη και προγραμματισμένο απεγκλωβισμό από την παράνοια - χρεοκοπία των μνημονίων. 


Από τον Γιάννη Μαυρέλη.
Μέλος Πολιτικού Σχεδιασμού του ΔΗ.ΣΥ. 
Υποψήφιο Βουλευτής ΔΗ.ΣΥ στην Περιφέρειας Αττικής.

www.press-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: