Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Επιστολή της Ηπειρώτισσας Ελισάβετ Γράψα, υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στους φηφοφόρους της εκλογικής περιφέρειας Αττικής.



Φίλες και φίλοι,

Βαθιά πεποίθησή μου είναι ότι η ενασχόληση με την πολιτική μας αφορά όλους. Αφορά την καθεμιά και τον καθένα από εμάς, αφορά την ίδια μας τη ζωή. 

Ανταποκρίθηκα στο τιμητικό κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ και του νεοεκλεγμένου Προέδρου του, Ευάγγελου Βενιζέλου (στο πλευρό του οποίου βρέθηκα από το 2007), να είμαι και πάλι υποψήφια στην περιφέρεια Αττικής. Διότι επιθυμώ να αγωνιστώ για την περιοχή μας, να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις, να συμβάλλω στην αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας σήμερα περισσότερο από ποτέ. Δύναμη και εφόδιό μου είναι η γόνιμη, ουσιαστική και αυθεντική σχέση που σφυρηλατήσαμε αυτά τα δύσκολα χρόνια. Κοιτάζοντάς σας στα μάτια, πιστεύω ότι στάθηκα πάντα κοντά σας και θέλω να νιώθω πως δεν διέψευσα τις προσδοκίες σας.

 Φίλες και φίλοι,

 Η χώρα μας, η Ελλάδα μας, βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Αντιμετωπίζει μεγάλους κινδύνους και μεγάλες προκλήσεις μέσα σε μια Ευρώπη που κι η ίδια αναζητά την νέα της ταυτότητα. Δεν έχουμε το δικαίωμα της αποχής, έχουμε την υποχρέωση της συμμετοχής. Οφείλουμε να δράσουμε. Με υπευθυνότητα, με αποφασιστικότητα, με συνέπεια στόχων και έργων.

 Πιστεύω ακράδαντα ότι, παρά τα λάθη και τις παραλείψεις των τελευταίων δυόμιση ετών, σήμερα μπορούμε να ξαναβρεθούμε μαζί, να εργαστούμε μαζί, να στήσουμε ξανά όρθιο τον τόπο στα πόδια του. Να αποκαταστήσουμε τις κοινωνικές αδικίες, να γίνουμε ξανά η φωνή του μη προνομιούχου Έλληνα, να ξαναδώσουμε στην Ελλάδα μας ρόλο και προοπτική στην Ευρώπη και στον κόσμο. Να πραγματώσουμε μαζί ξανά την νέα αλλαγή που απαιτεί ο λαός μας και χρειάζεται ο τόπος.

 Στον αγώνα αυτό ζητώ προσωπικά τη στήριξη, τη βοήθειά σας, την αγάπη σας. Για να σταθώ με δύναμη κοντά σας.

 Ελισάβετ Γράψα

Δεν υπάρχουν σχόλια: