Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Το Ανω Κοτσανόπουλο στο διαδίκτυο μέσα από τα μάτια ενός Ολλανδού...



Τη δική του ματιά για τη ζωή στο Άνω Κοτσανόπουλο κετέγραψε μέσα από το φακό της κάμερας ο Ολλανδός Βart Elfrink ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος της περιοχής.
Ο Βart πριν πέντε περίπου χρόνια κάνοντας το γύρο της Ηπείρου επισκέφτηκε και το Άνω Κοτσανόπουλο, εντυπωσιάστηκε όπως επισημαίνει από το περιβάλλον και τους ανθρώπους του χωριού και αποφάσισε να γίνει μόνιμος κάτοικος του χωριού.


Μάλιστα αγόρασε ένα πέτρινο σπίτι, το διαμόρφωσε ανάλογα για τις ανάγκες της οικογένειάς του και κατοικεί πλέον εκεί ζώντας μέσα στην απλότητα αλλά και την ομορφιά της φύσης. Ο Bart μιλά πλέον αρκετά καλά ελληνικά και έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, ενώ στον ελεύθερο χρόνο του ζωγραφίζει τα πορτραίτα των κατοίκων τα οποία θα εκθέσει το καλοκαίρι στην πλατεία του χωριού.
kotsanopoulo

Θέλοντας να μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο την αγάπη του για το Άνω Κοτσανόπουλο ο Bart συνεργάστηκε με ένα φίλο του Ολλανδό σκηνοθέτη και το αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής είναι το βίντεο που μπορεί ο καθένας να δει στο youtube γράφοντας «Trailer Ano Kotsanopoulo».

Το βίντεο περιλαμβάνει στιγμιότυπα από την καθημερινότητα των κατοίκων, αποσπάσματα από τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαΐλη που κατάγεται από το Ανω Κοτσανόπουλο, και «εικόνες» από την ζωή του ίδιου στο χωριό...


Δείτε το σχετικό βίντεο.


www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: