Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Συνάντηση Περικλή Βασιλάκη με εκπροσώπους του συλλόγου σπουδαστών του Τ.Ε.Ι. Πρέβεζας.



Το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Απριλίου, ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Πρέβεζας κ. Περικλής Βασιλάκης πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους των σπουδαστών του Τ.Ε.Ι. Πρέβεζας κα πιο συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο του συλλόγου, τον κ. Χ. Νάτσιο καθώς  και τον Γραμματέα του συλλόγου, τον κ. Αλ. Σπυράτο. 
Λόγω της νέας αναδιάρθρωσης στο χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης, κοινώς ΄΄Καλλικράτης στην παιδεία΄΄ που θα εφαρμοστεί, οι εκπρόσωποι των φοιτητών πρότειναν τη δημιουργία  Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας στο παράρτημα της Πρέβεζας του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Πρόκειται , πράγματι,  για μια πρόταση με την οποία συμφωνεί και το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας καθώς ψήφισε την πρόταση στις 8 Ιουλίου 2011.
Ο κ. Βασιλάκης  δεσμεύτηκε να εργαστεί  συστηματικά  για την  προώθηση και υλοποίηση της πρωτοβουλίας των φοιτητών και δήλωσε «Το τμήμα της Λογιστικής και το τμήμα της Χρηματοοικονομικής παρέχουν υψηλού επιπέδου σπουδές  στους φοιτητές τους καθώς οι καθηγητές τους είναι άριστα καταρτισμένοι.  Παράλληλα,  θα αγωνιστώ με μεθοδικό τρόπο για τη δημιουργία της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας στο παράρτημα της Πρέβεζας του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, η οποία θα αναδείξει και θα ισχυροποιήσει στο χάρτη της εκπαίδευσης τόσο το Ίδρυμα όσο και την πόλη της Πρέβεζας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: