Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Μήνυμα Δημάρχου Ζηρού κ. Καλαντζή με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των μαθητών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ


Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στα ΑΕΙ-ΤΕΙ της χώρας, ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής Νικόλαος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
"Θέλω να συγχαρώ τις μαθήτριες και τους μαθητές των Σχολείων του Δήμου μας οι οποίοι συμμετείχαν στις Πανελλαδικές και πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Εύχομαι να είναι υγιείς, δημιουργικοί και οπλισμένοι με τα χρήσιμα εφόδια της γνώσης να πετύχουν και στον δύσκολο στίβο της ζωής.
Θέλω επίσης να συγχαρώ τόσο τους γονείς όσο και τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι σε εποχές δύσκολες, συνέβαλλαν με την υποστήριξη τους αλλά και με την μετάδοση των γνώσεων τους σ' αυτή την επιτυχία.


Για τις μαθήτριες και τους μαθητές οι οποίοι δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα θα ήθελα να τους πω να μην απογοητευθούν. Έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και είναι βέβαιο ότι θα έχουν πολλές ευκαιρίες και προκλήσεις προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους. Ο Δήμος Ζηρού θα είναι πάντα στο πλευρό όλων των νέων για να στηρίξει τις προσπάθειές τους".

romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: