Κυριακή 10 Απριλίου 2016

1st Mediterranean Surf Contest - Recap Movie Premiere! Πρεμιέρα ταινίας, με το μοναδικό θέαμα της Πάργας, στις 12 Απριλίου 2016, στις 20:30', στο Kitty Cat, στη οδό Σταδίου.







Δύο μήνες περίπου μετά το 1o Mediterranean Surf Contest, ήρθε η στιγμή να ζήσουμε και πάλι το μοναδικό θέαμα που μας χάρισαν οι 24 αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους, στην πανέμορφη Πάργα, μια Τρίτη του Φεβρουαρίου.
Και επειδή η Τρίτη φάνηκε να είναι η τυχερή μας μέρα,την Τρίτη που μας έρχεται, δηλαδή στις 12 Απριλίου, θα γίνει και η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του 1st Mediterranean Surf Contest, στο γνωστό μας Kitty Cat, στη Σταδίου. 
Και όταν λέμε ταινία το εννοούμε, μιας και έχει story, αρχή, μέση αλλά όχι τέλος. αφού μόλις ξεκίνησε κάτι πολύ όμορφο για τα ελληνικά δεδομένα: η αγωνιστική πλευρά του surf, που όπως είδαμε υπάρχει και έχει πολλά ακόμα να προσφέρει. 
Προσπαθήσαμε να καταγράψουμε τα πάντα από το 1ο MSC: τις προσπάθειες των αθλητών που για πρώτη φορά αγωνίστηκαν σε ελληνικά νερά ακολουθώντας κανόνες και πρότυπα μεγάλων διοργανώσεων, τις ομορφιές της Πάργας και τις ιδανικές συνθήκες που παρουσιάζει για το άθλημα, αλλά και την φιλοξενία των locals και των τοπικών αρχών.
Όλα αυτά αποτυπώθηκαν και συνοψίστηκαν σε ένα film διάρκειας 38 λεπτών περίπου, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους αθλητές, υπό την επιμέλεια του WBSF και με τη σφραγίδα της ANKO Films.
Για όσους βρίσκονται εκτός Αθηνών και δεν τα καταφέρουν να έρθουν στο Kitty Cat, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα και στον OTE TV, κανάλι Sport 6HD, την Δευτέρα 11/4 και ώρα 21:00.
 
Φυσικά όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα χωρίς την πολύτιμη υποστήριξη των χορηγών μας: FRULITE ON THE GO (major sponsor) | GLOBE | RHYTHM | SONY ACTION CAM | A-KE | MICRO EXTREME | CHIPIRON | αλλά και της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Πάργας.
Σας περιμένουμε όλους!
Ώρα έναρξης: 20:30
On Decks: Renee Avloniti (Cookie)
Είσοδος ελεύθερη!

poster-premiere-v8

www.wbsf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: